Hvor var det en lettelse, endelig at få sagt de ord højt..

At jeg er ked af at der bliver taget hensyn til mig i leg, ved ikke om det er fordi jeg er lille, om det er fordi jeg lader tårerne sprøjte, og skriger hvis det er mit behov, men hensyn bliver der ofte taget, føler jeg, ikke af alle, men af de fleste..

Jeg nyder når jeg føler mig presset, nyder når jeg prøver at flygte fra slagende, og det følte jeg denne gang, ikke at jeg ikke kunne ha magtet mere, men presset det var jeg, mærkerne og ømheden i kroppen er mit bevis.

Gik hurtigt ind i min sub, forsvandt lige derind hvor jeg elsker at være, der hvor det hele bliver blandet sammen, og hvor smerten er en nydelse, blandet med skrigende fra mine læber, slagene kom ikke i jævnt tempo, de blev varieret i hastighed, tempo og styrke, de ramte alle steder på min krop, kunne intet forudsige.. Nyder at blive ført derud, nød at mærke Bull whippen sno sig om min krop, kærtegne mig, pakke mig ind..

Nyder at mærke smerte, lige der hvor jeg er i tvivl om at jeg magter mere, og så gerne et skridt videre. jeg vil helt ud, nyder dem der tør føre mig ud på lige den smerte rejse, men der skal tillid til, jeg skal føle mig tryg, og det var jeg..

Takker for min gave, den blev vel taget imod, og nyder at se og mærke det synlige bevis på den.. Tak..