Vi er et lille ambitiøst team som figurerer primært på internettet. Der dannes enorme mængder information og alle ved bedst, hvor man skal befinde sig på nettet – synes de hvertfald selv. I et sideprojekt på at forbedre og udbrede forståelsen for sider på nettet har vi oprettet denne side.

Noget større eller mere ambitiøst formål ligger der ikke bag siden end at vejlede og henvise folk til steder på internettet de måske ellers ikke havde efterladt deres digitale fodaftryk.

Hvis du ønsker at kommer i kontakt med os kan det ske ved brug af kontantformularen nederst.

Der er selvsagt en række grunde til at du kunne tænke dig at skrive til os, men vi må henvise til at vi som oftest kun svarer på saglige beskeder med klart beskrevet formål eller spørgsmål.

Hvis du eksempelvis ønsker at udgive en artikel omkring et fænomenalt sted på nettet, så er vores platform helt sikkert et sted for dig. Det kræver dog at det netop er et fænomenalt sted. Med det sagt er din personlige blog sikkert også et fænomenalt sted – for de rigtige personer. Derfor bestræber vi os også på at du uddybende og retvisende henviser til din blog såfremt du ønsker at skrive og udgive tekst om den på vores side.

Det betyder konkret at vi forventer +500 ord og i sagligt og korrekt skrevet dansk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

[contact-form-7 id=”42″ title=”Kontaktformular 1″]