Der sker så mange ting for tiden, synes livet går så stærkt, men på den absolut fede måde.

Får hygget med venner, får afprøvet mig selv, og nye ting, nye sider, drillet og moret mig..

Bliver ofte spurgt om jeg ikke skal finde mig en ny Herre, jeg er ikke afvisende, men har langt fra travlt, undersøger jo livet lige nu, nyder og udforsker.

Men hvor lærer jeg meget om mig selv, tag fx strøm, mums.. Det er et hit, at få pisk med støm gør virkelig noget ved mig. Jeg ved at jeg må forblive den jeg er lige nu, åben, levende og glad.

Møder så utroligt mange dejlige mennesker, udvider vennekredsen, snakker med gamle og nye, tager ud og er social, får besøg af andre, og nyder det i stor stil.. Jeg kan være mig, præcis som jeg er, det er en gave i sig selv.

Føler slet ikke jeg har tid til forhold, tænker tanker som, skal jeg så undvære alt dette, jeg har nu, skal jeg så igen lukke mig inde, afskære mig fra de sjove og vidunderlige oplevelser, ærligt jeg nyder min frihed, men savner samtidigt nærheden, intimiteten, og uhh ja, sexen..

Nyder og elsker de mennesker jeg møder i dette univers, de er så givende, så kærlige, så sjove, og legesyge. Ja jeg nyder livet, præcis som det er

 

Posted in Slavindeskriblerier.

Skriv en kommentar

november 9, 2011

Nu og her..

Alt er så uforudsigeligt, og dog alligevel så forudsigeligt..

Livet går sin gang, en dag af gangen, det kan der ikke ændres på, det er fyldstoffet der bliver lagt ind i de forskellige dage, der gør hele forskellen..

Jeg har valgt at leve intenst, dvs. jeg vil have noget ud af hver en dag, jeg vil lære noget, opleve noget, jeg vil lukke mine øjne om aftenen og sige, jeg har gjort mit..

De stille dage søger jeg ind i mig selv, ser på mig selv, hvem er jeg.? Hvad vil jeg.? Hvor er jeg.?

De udadvendte dage, hygger jeg mig, leger, sparrer, udfordre, afprøver..

Jeg hygger mig som single, sidder ikke med hænderne i skødet og venter på en ny kommer forbi, og tror også at det vil vare lang tid inden det sker, men savnet er der da, men søger ikke enhver, men lige Ham.. Jeg vil sparkes omkuld, gerne af intellekt, omsorg, og indsigt, af Ham der er stærkere end jeg, af Ham der er erfaren nok til at rumme mig. Og selvfølgelig er single.

Jeg møder ham i små bidder hist og her, men ingen der rummer det hele på en gang. Ja jeg er kræsen, men vil ikke nøjes.

Men i mellemtiden får jeg oplevet, jeg udvikler mig, lærer nyt om mig selv. Jeg er en fri fugl, der kan gøre hvad jeg vil, ingen til at fortælle mig hvad jeg skal og ikke skal, ingen jeg skal opføre mig korrekt overfor. Kun mig..

Og hvilke oplevelser det giver mig, de provokerende små lege, blodrusen over en anden tøs, at få en tur af en Domina, ny opdagelser i sindet, i lysterne..

Og så bliver savnet indeni svækket, det bliver til at holde ud, bliver holdt nede, indtil den dag, lige Han trækker den submissive tilbage til overfladen, får hende til at knæle ved sin side, og igen finde ind til det der virkelig betyder noget for hende, giver hende ro..