Er ikke altid lige let.

Et hvert forhold starter med at to mennesker kan lide hinanden – også et forhold med Erotisk Dominans. Ja, faktisk i endnu højere grad end normalt. For det handler ikke bare om sjov og spændende sex. Men i allerhøjeste grad også om dybe intense følelser, personlige moralske grænser og værdier som rykkes, samt mange psykologiske påvirkninger, så spørgsmål er der mange af inden du for alvor kaster dig ud i denne verden, men de er vigtige at tage stilling til, af hensyn til dig selv og ikke mindst også din kommende partner.

En submissiv eller en nybegynder, der ved en fejl ender i hænderne på en ægte Sadist, skader ikke kun sin egen sjæl, men Sadisten kan efterfølgende regne med en politi anmeldelse for vold.

Så tænk dig om, INDEN det går galt.

Læs evt. denne guide til sexgynger

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig selv klart HVAD du søger – det er svært at finde den rigtige, hvis man ikke ved, hvad man søger.

Stil dig selv en masse spørgsmål og svar ærligt, så kan du langt mere målrettet gå efter den rigtige.

– Søger du et one night stand – eller en kæreste?

– Hvor langt væk må vedkommende bo?

– Hvordan skal han/hun se ud?

– Hvilke personlige egenskaber skal personen indeholde?

– Hvor meget skal Erotisk Dominans fylde i forholdet? Som krydderi, eller 24/7.

– Søger du en Sadist – eller en Dominerende – En masochist – eller en sub?

– En gift – eller en single?

– Må der være børn hos en ny partner?

– Hvor erfaren ud i Dominans må personen være?

– Hvilken alder skal personen have?

– Udseende, betyder det noget?

– Skal vedkommende være monogam, eller kunne “bruges” til partnerbyt, sexklubber og andet sjovt.

– Hvad kan du selv tilbyde?

 

Og vær så lidt realistisk, når du søger.

Chancerne for at finde “Prinsen på den hvide hest” eller en single, myndeslank, billedsmuk, super intelligent, barnløs og helt seksuelt uerfaren kvinde på 35 år, med langt lyst hår, store struttende bryster, øjne som en skovsø, som også er mentalt åben for at blive DIN 24/7 slavinde hver anden uge når det passer ind i dit program, er lig 0.

Kvinder i den alder, har mange års erfaring med sex (også selv om de fortæller dig noget andet) og livet generelt  – de har som regel også børn og med børn følger gerne lidt ekstra kg på sidebenene. Det lange lyse hår, er højst sandsynligt afbleget hos en dyr damefrisør og brysterne holdt oppe af en bh.

Og slavindeforholdet HAR de været i, dengang de var gift med en vanilla mand og selv om de skulle have lyst, så har de ikke tid pga. deres børn.

Så medmindre du vinder deres hjerte, så glem ALT om den fantasi. Nu har de mere travlt med at realiserer sig selv på DERES betingelser og du skal være meget speciel, før de tilsidesætter de betingelser. De ved, hvad de vil og tør kræve det. Faktisk bør du mindst være Prinsen på den hvide hest for at komme i betragtning til andet end sjov uforpligtende sex.

Og se så i øjnene, at Prinsen på den hvide hest IKKE er en midaldrende småfed gift mand, som er seksuelt og følelsesmæssigt underernæret af sin kone og som kun lige kan finde en time eller to hver anden uge, til at luske hjemmefra for at lege Herre eller slave. Og som for øvrigt ikke har nosser nok til at få orden på sit liv, men i stedet svigter både kone, børn, sig selv og elskerinden.

Vær realist – find jævnbyrdige partnere. Det gamle ord om, at lige børn leger bedst, gælder absolut stadig.