Kan godt mærke, at hun mangler en at dele sine dage og tanker med nu, savner det at få lov at skrive om sine dage til en. Ikke kun de tanker og handlinger der drejer sig om SM, men om alt der sker i hende. Men til en det har en betydning for..

hun kan mærke hun er ved at finde tilbage til sig selv (slavinden), følelsen er vendt tilbage, den havde været forkastet, tvunget væk, fordi den ikke blev næret og taget hånd om. Hun blev udfarende og lettere provokerende, og gang på gang tog hun sig selv i at være ked at blive for kæk, ikke at det ikke er i orden at have det sjovt, men der bør være en naturlig respekt og grænse, den er hun nu ved at genfinde, hvad der er en befrielse..

hun ved at der ikke er gået ret lang tid, og hun har ikke travlt med at finde den eneste ene, hun venter gerne på Ham, men når hun ser sig omkring, så kan hun godt blive lidt bekymret for, om det nu også vil kunne lade sig gøre at finde lige det rigtige match for hende, det ser ikke nemt ud..

hun er godt klar over at hun ikke er den, folk får følelser for, eller vil indgå i relation med, hun er en brug og smid væk ting. Hun føler ikke andre anser hende som en der også har følelser, at hun også kan blive såret.. At indgå i en leg er helt okay for hende, bare man ikke faker omsorg for hendes person, eller prøver at få hende til at åbne sig, det er noget man har ret til hvis en relation er under opbygning, eller man er en ægte ven.

Heldigvis findes der en stor og grumset bunke af dejlige mennesker derude, mennesker hun ved præcis hvor hun har, og imellem dem, nogen som virkelig kommer hendes hjerte tæt, hvor hun ganske langsomt oparbejder en tillid til, at det de siger, er det de mener. Ja hun får ikke så nemt tillid, den er blevet brudt lidt for ofte.. Men en tillid hun arbejder på at opbygge, men hurtigt fjerner igen, hvis hun ikke føler det er ægte..

 

hun tænker til tider at hun har for høje krav, til det hun leder efter, og selvfølgelig er der ting hun ikke vil/kan gå på kompromis med, fx 24/7, men tror også af noget af det er et værn hun sætter op omkring sig, for selvfølgelig kan alle lære hvis de vil, og man skal jo sammen finde den fælles vej, og til tider er værnet sat op, netop for ikke at få følelser i klemme, især ved folk, som hun kan blive forelsket i, og hvor dette ikke er hensigtsmæssigt. Med andre ord, hendes krav, er det der gør at hun kan kontrollere hendes følelser, hvad der især kan være en god ting, når hun ikke altid selv kan stole på hvad disse følelser indeholder.. Det giver hende tid til at definere hvad de består af, så hun derefter kan forholde sig til hvad hun skal bruge dem til..

Men nyder nu alle disse tanker, glædes over at være bevidst, eller til andre tider, at blive gjort bevidst..  Synes det er en gave, og det gør at hun nyder sit liv, med alt hvad det indebærer.

Savner nu legen, den intense oplevelse, den der bringer hende helt derud hvor hun nyder at være, den der slipper hendes sjæl fri af sit bur..