Ja selvfølgelig har jeg også været inde og se den omdiskuterede film.. Og ohh my.. Indrømmet, jeg havde ikke sat mig op efter noget, havde indtil videre egentlig kun hørt dårligt om den, altså fra de steder der nu interessere mig at høre om den slags..

Så på forhånd vidste jeg at det ikke ville være et stort værk, ingen kunst, men alligevel sad jeg måbende tilbage bagefter.. For den var endnu dårligere end jeg kunne have forventet. Herren og jeg var med et par lidt mere soft core venner inde at se den, og 1/3 del inde i filmen var jeg allerede ved at rejse mig og forlade salen.. Der var simpelthen for mange, hvad skal vi kalde det “hint” i ved, de der scener ligesom fra en gyserfilm, hvor vi alle ved, at nu vil der ske noget, her var det bare så overdrevet, indsumring på mund, eller krops dele, osv. at det overdøvede noget der måske bare kunne have været en okay film. Til min store irritation, bliver Mr. Gray fremstillet som psykisk ustabil, så dette er bare endnu en film i serien om at sygelig gøre BDSm.

Indrømmet, jeg kom til at se den som lattervækkende, og ja Herren og jeg kom spontant begge til at skrige af grin, i scenen med fjeren.. Og blev tysset på at et par unge tøser foran os.. gg

Må dog indrømme at der var 7 gode pasager i filmen, 1 sex scene, og 6 slag med et bælte.

Til dato nok en af de dårligste film jeg har set.