Tanker om fremtiden, om det jeg leder efter.

 

Som sagt så er jeg alene igen, det har sat en del tanker i gang i mig, ang. hvad det egentlig er jeg ønsker mig, hvad er det jeg søger i et forhold, når det ikke bare er leg vi snakker om.

Og ja jeg er blevet mere kræsen med årene, med erfaringen, med de oplevelser jeg har med mig i bagagen. Det føler jeg sagtens jeg kan tillade mig at være, hvorfor nøjes.

Selvfølgelig skal han se godt ud, altså i mine øjne, så det må være er definitions spørgsmål, en voksen mand, ikke for tynd, vil kunne se livet i hans øjne, se smilet der lurer, humoren.

Et legebarn på alle plan, både i og uden for sengen, for sjov og for alvor, livet kan godt blive for kedeligt, uden fantasi, sjov og ballade. Fantasien er også et must i SM, eller måske mere en kreativ tankegang, så det ikke bliver alt for ensformigt og forudsigeligt.

Tillid er et af mine store tænd punkter, det får jeg gennem at holde ord, at kunne stå distancen, at kunne føre fordi det ligger naturligt. Tillid får jeg gennem kommunikation, at blive læst, at blive holdt af, at blive draget omsorg for.

Begavelse er et must, at kunne formulere sig, verbalt og skriftligt, men også begavelse i empatien, følelsesmæssigt begavet, med en hang til at ville lære og udvikle sig.

En der hviler i sig selv, kender sig selv, gerne typen der ”ejer” et rum, når han indtager det, men helst på den lidt stille måde, fordi det ligger naturligt for ham.

Erfaring er vigtig for mig, en viden om at livet kun kan leves på denne måde, at alt andet vil være utilfredsstillende. Et klask i popoen hver 14. dag vil aldrig være nok. Erfaring med D/S forhold 24/ eller TPE.. En der ikke bare hopper ind og ud af en rolle, men en der ER..

Nærhed, omsorg, nærvær, kærlighed og kommunikation, er ord der ligger meget op af hinanden, men som for mig er meget vigtige, da det er dem der skaber mit drive til at underkaste mig, de ting er en nødvendighed for mig, mister jeg dem, mister man mig.

At være udadvendt er godt, at ville ud blandt andre, få inspiration, lege, hygge, nyder jeg, så en der tør stå ved sin seksualitet.

Både Sadisme og Dominans spiller en meget stor rolle, selvfølgelig, når jeg er til 24/7, men ingen af dem kan stå alene, ikke den ene uden den anden. Leg med hjernen, leg med kroppen.

Nussen og hygge skal der være plads til, at være to, at være der for hinanden, at nyde og slappe af, at samle op, slænge sig, gå en tur, opleve sammen, eller bare tale sammen..

 

Ja ikke helt små krav, men som sagt hvorfor nøjes, og jo, jeg har mine krav, mine behov, og det er okay, det er det der er det rigtige for mig.. *SS*