Selvom meget foregår digitalt i dag, er der stadig brug for klips og papir på mange arbejdspladser og i private hjem. Der er stadig vigtige dokumenter, der bliver printet ud og mange papirer, der er mere praktiske at have i hånden end på en skærm. Det er alt fra rapporter, skoleafleveringer, bageopskrifter og sangtekster til familiefester. For at gøre alt papirarbejdet nemmere, kan du købe kontorartikler og sørge for at printeren altid har blæk og papir. Så slipper du for irriterende stop i en travl hverdag eller midt i arbejdet, fordi der ikke er mere blæk i printeren, eller du mangler en kuglepen.

Printere

Printere skal fra tid til anden have nye patroner, men forskellige printere kræver forskellige patroner. Overordnet er der to former for printere. Den mest almindelige printer har blækpatroner. Når den printer, sprøjter blækpatronerne blækdråber på papiret. På den måde kommer der billeder og bogstaver. Du kan også have en laserprinter, der bruger lasertoner. Printeren varmer papiret op og toneren, der er en slags pulver, sætter sig fast. Lasertoner skal udskiftes sjældnere end patronerne på en almindelig printer. En laserprinter er også en del hurtigere end en normal printer, men også dyrere. Derfor er det mest private og virksomheder, der printer rigtigt meget, der har laserprintere.

Tonerland kan du finde et stort udvalg af printerblæk, papir og mange andre kontorartikler. For at finde printerblæk til din printer, kan du finde printerens mærke og modelnummer på hjemmesiden. Så kommer en liste frem med udvalget af patroner. Derudover kan du også få gode råd til, hvilket printerblæk du skal vælge. Du kan få dit printerblæk billigt og få det leveret hurtigt. Selv hvis du ikke kan finde, hvad du leder efter på hjemmesiden, er der mulighed for, at det kan sendes hjem.

Kontorartikler

Mange ting kan sendes på en computer eller en telefon, men der er stadig dokumenter, der bliver printet og skal holdes i hænderne. For at holde styr på alle papirerne er der brug for mapper, klips, overstregningspenne, kuglepenne og meget mere. Selvom meget er nemt med en computer, kan det være lige så hurtigt og nødvendigt at skrive et par ting ned i hånden under møder. Det kan også være nødvendigt at lave rettelser til andres rapporter med et par noter i marginen med kuglepen. Du kan købe whiteboards til illustrere ting til møderne, skrive vigtige punkter op til medarbejderne eller til at huske dine opgaver. Kontorartikler kan ligesom digitale løsninger gøre arbejde og hverdagen nemmere og mere effektiv for dig. Nogle gange kan det digitale også have brug for ekstra udstyr såsom opladere, batterier og kabler.