De fleste kender efterhånden til vigtigheden i at vælge de rigtige gardiner. Der findes flere årsager til, at det kan være svært at finde de gardiner, der passer perfekt ind i hjemmets indretning. Først og fremmest skal gardinerne tjene funktionen ved at mørklægge rummet, når de rulles for. Ligeledes skal de også evne at give privatliv og ydermere består vigtigheden også i at finde de gardiner, der passer ind i hjemmets stilmæssige udtryk og indretning. Dog kan det ofte være svært at vide, i hvilken retning man skal gå. Det findes der heldigvis et godt råd til! 

Har du hørt om gardinbussen? 

Gardinbussen Frederikssund er et genialt koncept. Her får du mulighed for at se en masse forskellige gardiner i dit eget hjem. Sommetider giver det en anden fornemmelse at se gardinerne i sit eget hjem. Her får man bedre mulighed for at se, hvordan de matcher de øvrige møbler og rummets generelle indretning.  

Derudover får du mulighed for at få taget de korrekte mål. Det betyder også, at du under opmålingen får professionel vejledning, der i sidste ende resulterer i skræddersyede gardiner, der passer perfekt til dit hjems mål. 

Hvad koster det at få besøg af gardinbussen? 

Endnu en fordel ved at få et besøg af gardinbussen er, at besøget er gratis. Det er dermed også den bedste investering, du kan gøre dig i din indretningsproces. Chancen for at du finder dine drømmegardiner er langt højere, da du ser dem i dine egne omgivelser og nøjagtig kan se, hvordan det endelige resultat vil blive. 

Er det uforpligtende at få et besøg af gardinbussen? 

Udover at et besøg af gardinbussen er gratis, er det tilmed også uforpligtende. Det betyder også, at du kan gå ind til projektet med åbne arme og uden nogen forpligtelser. Det giver dig således også friheden til ikke at vælge nogle af de fremviste gardiner – hvis de mod forventning ikke skulle falde i din smag eller matche dine ønsker. Det gør også, at du ikke behøver at holde dig tilbage. 

Finder du ikke drømmegardinerne i første omgang, er du altid velkommen til at få endnu et besøg af gardinbussen. 

Hvem sætter mine nye gardiner op? 

Du bliver tilmed tilbudt kompetent og professionel hjælp til selve opsætningen af dine gardiner. Som regel skal enten stofprøverne eller gardinerne syes og justeres til, inden de endeligt kan komme op at hænge i dit hjem. Derfor skal de ofte også en tur forbi en syerske, der kan skræddersy de nøjagtige mål. Dermed kan de sjældent hænges op på samme dag. Derfor kommer gardinbussen glædeligt forbi og hænger dine gardiner op for dig. Det er dermed også en garanti for, at denne løsning er den nemmeste, du kan træffe, når du er på udkig efter nye gardiner. 

Hvilke typer af gardiner er der i gardinbussen? 

I gardinbussen finder du alle typer af gardiner. Du kan finde rullegardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner og afskærmning – for blot at nævne noget fra det store og brede sortiment.