Er du i gang med projekt indretning, så kan denne artikel være lige noget for dig. Det er blevet mere og mere udbredt med multifunktionelle møbler eller genstande i de danske boliger. Det er enormt innovativt, pladsbesparende og bare en fed feature for dit hjem og det giver derfor naturligvis mening at det er blevet så udbredt. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du gør dit hjem mere funktionelt og innovativt samtidig med at det bliver personliggjort. En lille bonus er at nogle af disse indretningsråd faktisk kan gøre din hverdag nemmere. Udover denne artikel kan du også få indretningstips og idéer på lyngbyavisen.dk.

Magnetmaling er maling med flere funktioner

Når du skal indrette dit hjem så det passer til dine behov og din hverdag kan det hurtigt blive en lidt flad og ensformig indretning, hvis du nu giver dig selv tid til at planlægge dit næste projekt, så kan du få din indretning til helt nye højder. Er du kreativ og har du en masse forskellige hobby ting, så kan du investere i et smart skab der når du åbner det, ikke kun har en masse opbevaringsmuligheder, men også et lille klapbord, som du kan sidde og sysle ved. Det er blevet meget mere udbredt med møbler der har dobbelt og i nogle tilfælde tredobbelt funktion. Det er ikke kun pladsbesparende, det giver dig også mulighed for at være bedre organiseret og det letter meget på oprydningen og rengøringen. Det er dog ikke kun møbler der kan have flere funktioner, din maling kan faktisk også. Næste gang du eller en anden skal istandsætte og svinge penslen i dit hjem så kan du med fordel se på mulighederne i magnetmaling. I det nedenstående kan du få en idé om hvorfor.

Magnetmaling er også for børn

Magnetmaling er en så fed og innovativ idé, du kan vælge at male med den ude i køkkenet eller i stuen og få din helt egen personlige opslagstavle. Det fede ved magnetmaling er også at du sagtens kan male over den med en anden slags maling og du kan derfor få den i præcis den farve, form og mønster som du ønsker. Du kan endda kombinere den med tavlemaling og så kan opleve et stykke af din væg blive en multifunktionel del af din hverdag. Du kan skrive indkøbsliste eller andre gøremål på tavlen. Sætte billeder af børnene eller deres kunstværker op med magneter. Samtidig kan du også sætte regninger eller andre vigtige papirer op så du ikke glemmer at betale eller andre vigtige aftaler. Magnetmalingen er super effektiv og du kan både bruge den i køkkenet og i stuen, men også på børnenes værelser, dette kan byde på mange timers leg og underholdning og der er lidt sjov samtidig. Magnetmaling kan altså lette din hverdag, både med dine gøremål, men også til underholdning af børnene. Samtidig med det giver magnetmalingen også dig en mulighed for at sætte et større personligt præg på din bolig.