Har du brug for et sted, hvor du kan læse dine nyheder, der er gennemarbejdet og bunder i en grobund af ærlighed og kvalitet? Så er det måske flox.dk, som du skal hoppe over på.

Dette er nemlig et medie på nettet, der sørger for, at dine nyheder og artikler er arbejdet igennem til mindste detalje, samt at det også kun er kvalitet og ærligt indhold, der bliver produceret.

Der er mange medier i dag, der er styret af udefrakommende meninger og tendenser, og det er noget, som du ikke vil opleve på dette medie, da de gør en dyd ud af at stå kritiske og respektfulde overfor det materiale, de arbejder med.

Hvem står bag Flox Media?

Flox Media er et medie, der er blevet til af to freelancejournalister, Nora og Lasse. De er begge styret af et ønske om at udgive de bedste historier til dig som læser, og så lægger de også værdi i deres informative guides og anmeldelser.

Deres principper for at stable dette medie på benene er netop, at de respekterer kommunikation, og de skriver ikke artikler og historier for at spilde din tid. De prøver så vidt muligt at skabe værdiskabende og informativt indhold til enhver smag.

På dette medie kan du hermed være sikker på, at alle historierne er kvalitetssikret, så du ikke skal bruge din tid forgæves. De forholder sig derfor også kritiske i anmeldelser af produkter og services, så du ved præcis, hvilke informationer du skal rette dig efter.

Hvilke historier kan du læse her?

På Flox Media kan du som sagt læse kritiske anmeldelser af produkter eller services, som du måske har set dig et godt øje til. Dette betyder, at du altid kan tjekke en ekstra gang, om det er noget for dig gennem disse anmeldelser.

Derudover kan du også læse alt lige fra historier om livsstil til økonomi. Emnerne er brede, og det er også fordi, at disse to passionerede journalister går op i de problemstillinger, som du som forbruger kan stå i med mange forskellige sager.

Historierne er som sagt utrolig kvalitetssikret, så du kan med fordel tage et kig forbi deres hjemmeside, inden at du sætter dig fast på et produkt. Det er altid en god idé at holde sig orienterede på andres sider af sagen, så du måske vil blive klogere.

Hvad kan du bruge Flox Media til?

Dette er et medie, som spænder over utrolig mange forskellige slags emner, og derfor kan du faktisk bruge dem til lidt af hvert. Som nævnt ovenfor kan du altid læse om kritiske anmeldelser, som de måske har skrevet om en service, du skal udnytte.

Det kan også være, at de har skrevet om en god guide til, hvordan du finder den helt rigtige murer, karme til stuen eller noget helt tredje. Der er mange emner, som de tager op, så der vil nok være noget, som falder din interesse nær.