Vi er ved at være godt inde i 2021 – ja tiden går hurtigt! Et nyt år betyder selvfølgelig også, at der er ny mode og nye tendenser, man skal følge, hvis man altså går op i den slags – men hvad er mode 2021 så, og hvordan finder man ud af det? 

Moden skifter hurtigt, men dog ikke så hurtigt, at det er helt umuligt at følge med. Derfor kan du også godt regne med, at nogle af tendenserne fra 2020 fortsætter – det indebærer eksempelvis bæredygtig mode, som vi nok ikke ser blive umoderne i den nærmeste fremtid.  

På https://www.inspirationtilhverdagen.dk/ finder du yderligere inspiration – det kunne jo eksempelvis være nogle tendenser indenfor mode, som du vil tage med dig i 2021. Ellers kan du se med herunder. 

Mode i 2021 vil formentlig læne sig op ad moden i 2020 

Noget, som man næsten kan vide sig sikker på, er, at det der var på mode i slutningen af 2020 også er på mode i starten af 2021. Mode og tendenser skifter lynhurtigt, men man ser dog oftest, at det er nogle af de samme elementer, som er moderne i et stykke tid. 

Det er selvfølgelig ikke til at sige, hvad der helt præcis vil være tidens store modetendenser, men hvis man gør noget for at følge de store brands og de store modeinfluencere, så vil man helt sikkert få en fornemmelse for, hvad der er in – eller hvad der kommer til at være det. Og nogle af disse trends vil sikkert bære præg af tidligere tendenser. 

Fokus på bæredygtighed 

I disse tider, hvor de fleste områder er begyndt at tage stilling til bæredygtige løsninger, er det selvfølgelig også noget, man ser i modeindustrien, som naturligvis også er klar over, at modebranchen faktisk er en af de allerstørste klimasyndere.  

Derfor vil mode i 2021 helt sikkert også sætte et endnu større fokus på bæredygtighed, da det er noget, som køberne er interesserede i, og derfor vil det også gavne mærkerne. Så hvis du gerne vil være med på moden i 2021, kan du med fordel vælge at kigge lidt nærmere på, hvilke brands der rent faktisk gør noget ud af bæredygtighed. Og hvis du kan være med på moden på en mere bæredygtig måde, så er du ultra-moderne. 

På med farverne! 

Hele kloden har ikke oplevet sit bedste år i 2020, og derfor kan det hele også synes en lille smule trist. Der er dog ikke nogen grund til at tage denne tristhed med ind i 2021, og derfor gælder det altså også om at gå all in på friske farve – det kunne godt komme på mode i 2021. 

Selvom sort og grå er cool farver, som passer til det meste, så er det alligevel, som om man har set nok til det triste og grå. Og for at overbevise sig selv og andre om, at vi går lysere og festligere tider i møde, så er det bestemt også noget, som man bør afspejle via sin tøjstil.