Skal dine ansatte forkæles lidt ekstra på bagkant af julen, er det ideelt at vælge en køletaske med tryk. Det må siges at være en både forfriskende, kold men meget hjertevarm gave, hvor der er tænkt på livskvalitet, forkælelse og luksus. For hvem begejstres ikke ved synet af en iskold cola? 

Kvalitet, luksus og bæredygtighed går hånd i hånd

Selvom der er tale om både kvalitet og luksus, bliver der heldigvis ikke gået på kompromis med det bæredygtige element. Fordelen ved at vælge en impact aware køletaske er, at du støtter op om brugen af genbrugte materialer. I en verden hvor overforbrug desværre fylder for meget, er det vigtigt at tage hånd om problemet. Heldigvis er denne køletaske med logo et ideelt og nemt valg, hvis der skal tænkes i bæredygtige løsninger. En enkel måde for forbrugeren i forhold til at tage del i den klimavenlige tankegang. 

Ved at vælge de bæredygtige alternativer, støttes der automatisk op om tankegangen om at mindske verdens samlede overforbrug. Selv en lille forskel – som denne – er med til at tegne og præge det store samlede billede. 

Derudover er køletaskens funktion også vigtigt at forholde sig til ud fra et bæredygtigt perspektiv. I stedet for at købe iskolde vandflasker i plastik flere gange i løbet af en udflugt, kan du nu – takket være din nye (genanvendte) køletaske – medbringe kolde metalflasker, som kan genanvendes tusindvis af gange. Derfor behøver du hverken gå på kompromis med lysten til en kold drink og samtidig passe (endnu) bedre på miljøet; både med din bæredygtige impact aware køletaske og med dens indhold, der kan bruges et utal af gange. Smart, ikke? 

Hvorfor vælge en køletaske med tryk?

Ønsker du eksempelvis at trykke dit firmas logo på køletaskerne, er denne mulighed ideel. En køletaske med tryk giver automatisk en følelse af samhørighed; fordi alle bærer det samme og dermed skabes en fælles identitet. Derudover er det en simpel, nem og effektiv måde at viderebringe sit budskab og sprede og øge kendskabet til ens firma. 

Hvilken køletaske skal man vælge?

Heldigvis findes der flere forskellige bæredygtige løsninger – så det står heldigvis frit for, hvilket design og stilmæssigt udtryk man ønsker. Du kan med fordel anskaffe dig flere forskellige størrelser. Således er du klædt godt og grundigt på til alle livets udflugter; store som små.

Du kan med fordel sørge for at have en mindre variant, til de stunder hvor det blot er dig. Derudover bør man aldrig gå ned på kolde drikkevarer, og du skal selvfølgelig altid have mulighed for at forkøle både familie og venner med kold proviant på en solskinsdag, så derfor bør du også investere i en større udgave.

Hvis du vil se meget mere af det store, brede udvalg og samtidig blive klogere på den bæredygtige tilgang, kan du med fordel finde køletaske med tryk.
 
Her vil du blive præsenteret for de mange muligheder, der findes – og du vil med sikkerhed finde en bæredygtige køletaske med enten logo eller tryk, der passer til lige netop dig!
Du kan med garanti finde dit helt perfekte match lige her!