Du har måske allerede hørt om webdesign, men er ikke sikker på, hvad det er eller hvorfor du bør kontakte en webdesigner, Du undrer dig måske også over hvad en webdesigner laver. 

Webdesign kan være et utroligt spændende og udviklende fag for de fleste af os. Det giver os mulighed for at lave noget vi brænder for med et stort potentiale til at blive succesfulde. Men der er mange ting du skal vide inden du begynder din rejse som webdesigner. Slutteligt i denne artikel vil jeg beskrive dem i form af 5 punkter – Hvad Er En Webdesigner?

Først og fremmest skal vi definere ordet ‘webdesign’. Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå hvad webdesign er, da det klart giver et bedre indblik i hvad det vil sige at være en webdesigner. Jeg har fundet en artikel her, hvor der beskrives ret godt hvad en webdesigner er. Du kan læse den lige her: Hvad er en webdesigner

Hvad er en webdesigner, og hvorfor skulle man dog benytte sådan en? 

En webdesigner er en person, der bruger programmering og grafik til at forbedre din hjemmeside. Dette kan være svært at finde ud af, da det kræver meget mere end blot at søge på Google. Vi vil undersøge nogle af de vigtigste ting du skal vide om dem i denne guide.

Læs med her! Her får du lige et par tips til hvordan du finder frem til den bedste designere indenfor dit budget.
1) Fokuser på gode referencekunder
2) Se efter certifikater
3) Spørg dig selv om deres design ser professionelt ud
4) Priserne 

De fleste webdesignere i dag, arbejder fra deres computer med at lave hjemmesider for private, og virksomheder. Det er noget de fleste kun kan misunde, altså at kunne arbejde hjemmefra eller i teorien, lige hvor man har lyst til i verden, så læmnge man har en internet forbindelse og sin computer til rådighed. 

Jeg har selv præsteret at arbejde fra mange steder i verden, Sydamerika, Italien, Frankrig, Sverige og Tyskland. Det er ikke altid jeg er på farten nogen gange vil man bare gerne arbejde hjemmefra sin egen lejlighed eller hus. Det er jo skønt at slippe for transporttid, og så kan man bruge sine pauser på f.eks at få klaret nogle af de husleige opgaver, mens man lægger, webdesign, uxdesign, konverteringsoptimering og SEO langt væk. 

Jeg håber du nød denne artikel, eller måske du er blevet inspireret til selv at blive webdesigner, det kan jeg virkeligt anbefale hvis du har interessen. 

Hvis du har interessen kan det være en ide, at sætte sig ind i at alle hjemmesider i dag skal være mobil optimerede. Du kan læse hvorfor lige her: Mobilvenlig hjemmeside

Der er også en del interessante artikler omkring søgemaskineoptimering, som jeg vil anbefale dig at læse i, f.eks denne her. Gratis SEO Guide