Ude i horisonten vifter det dejlige flag med ordet fridage, ferie. Det er bestemt lige hvad du trænger til efter et år med nedlukning af Danmark på grund af Corona. Ingen snærende restriktioner, du kan gøre hvad du og familien har lyst til.

Står den på Costa del græsplæne hjemme eller i sommerhuset? Skal dagene nydes et sted i Europa med bilen og sneglehuset bag på? En charterrejse til det solrige syden? Med tog til et af Danmarks mange feriehoteller? Mulighederne er mange og sikkert ikke udtømmende valgt. Men et er sikkert, når du har gjort dig klar til din ferie, om det er hjemme eller i sommerhuset, i campingvognen, på en charterrejse eller i en dejlig hotellejlighed, alt er pakket og klart, så spørger den gamle antikvariatboghandler – har du husket læsestof til dig selv, konen og børnene? For det er der mange der glemmer. Vejret kan du ikke indstille på smukt i tre uger – der vil givet vis opstå regnvejrsdage, måske også dage med ønsket om skygge på grund af røde rygge. Så vil det være rart med læsestof, specielt udvalgt til hvis det sker.

ET GODT STED AT FINDE DIT LÆSESTOF –

Er hos Danmarks første internetbaserede antikvariat www.bogbasen.dk. Ikke alene var vi først dengang for 23 år siden, vi har fulgt med tiden. Køb brugte bøger hos Bogbasen, hvor du også kan sælge brugte bøger igen. 

Salg af gamle bøger er en tillidssag. Vi har alt, hvad hjertet begærer. For din sikkerhed på internettet følger Bogbasen.dk naturligvis Forbrugerombudsmands vejledning om handel på internettet. Derfor er her heller ingen skjulte krav om abonnement eller andre mærkeligelige tillægsydelser. Vi skal alene bruge dine oplysninger til fremsendelse af din pakke.

Bogbasen.dk ønsker dig en rigtig god ferie uanset om du følger vores råd eller ej. Måske besøger du os alligevel næste gang du skal på ferie, når du opdager, at vores råd var rigtigt.