At udvide boligen om det så er nyt badeværelse eller nyt TV til stuen eller soveværelset, koster penge. Nogle gange penge som du ikke har og så må du i gang med at spare op.

Det er en langsommelig og kedelig tid der går fra du beslutter dig til hvad du gerne vil have og til du rent faktisk kan købe det. En nyt TV koster måske 10.000 kr. Hvis du kun kan spare 500 kr. op hver måned ja så går, der små to år før du kan købe det, så husk at start i tide.

Hvis det er et nyt badeværelse, så er udsigten til de nye fliser eller den lækre bruser måske endnu længere.

Dine muligheder for at komme videre med et lån

Der er flere muligheder for at komme i videre med dine drømme, uanset hvordan du er stillet. Er du rigtig uheldig at banken ikke vil låne dig penge, så har du flere andre muligheder.

Du kan købe på afbetaling i butikken, hvor du køber. Det er ret nemt hvis det er et TV eller møbler til hjemmet. Rigtig mange butikker kan stille lån til rådighed på det beløb du ønsker.

Men pas nu på. Rigtig mange af disse lån kommer fra banker med meget store renter. Mange tilbyder 6 måneders rentefrit. Herefter stiger renten til meget store procenter og en ÅOP, der gør at det tager mange år før du er færdig.

Lån på den rigtige måde

Så er det måske nemmere at låne på en anden måde. Nemlig hvor du fra start kender dine betingelser. Du kender din rente, dit månedlige afdrag og ikke mindst hvor, lang tid det tager at afdrage hele lånet. Her bliver det ikke skjult og du kan tage en beslutning baseret på din økonomi.

På denne måde vil du sikre at du har råd til at låne pengene og ikke mindst afdrage dem.

Nogle gange kan det betale sig at låne lidt mere end hvad Tv eller badeværelset koster så du har til uforudsete omkostninger.

Du kan vælge metoden Lån penge nu, og så komme ned i butikken uden at skulle låne pengene der. På denne måde kan du også frit vælge hvilken butik du vil handle i. Det er ikke nødvendigvis alle butikker der giver kredit.

Vælg det rigtige lån

Hvis du gerne vil være sikker på at du vælger rigtigt så er her en god liste over hvad du skal være opmærksom på

  • Jo mindre beløb du låner desto større rente og omkostninger vil du have. Dem der låner p engene ud skal jo tjene penge og 10% i rente på 1000 kr. er ikke nok. Her betaler du ofte meget mere
  • Vælg en udbyder som du kender. Santander, Basis Bank eller andre af de store er ofte banker du finder gode renter og vilkår hos. Her kan du dog ikke låne de helt små beløb.
  • Hvis du køber på afdrag, så kig efter dem der tilbyder det rente- og gebyrfrit i en periode og overhold den periode. Det er måske hårdt men så slipper du for at betale renter i dyre domme.