På grund af Jyllands størrelse er der masser af oplevelser hele året for alle aldersgrupper. Det handler bare om at finde de oplevelser, der lige præcis passer til en selv og som man kan få noget ud af.

Som de største byer i det jyske har Aalborg og Aarhus især meget at byde på, så hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så kan du med fordel starte her. Her bor mange mennesker, som har en masse forskellige interesser, så der er virkelig noget for en hver smag.

En dag i Aarhus

Selv når Aarhus har en dårlig dag med regnvejr og blæst, så er der mulighed for at tilbringe lang tid i byen, uden at blive våd. Så kan man besøge de store museer som Aros og Moesgaard, hvor man kan få mange timer til at gå. Derefter kan besøge et af byens mange storcentre, der er spækket med butikker og caféer, så man slet ikke behøver bevæge sige uden for.

Aarhus er også spækket med gode oplevelser, både for de voksne og de små, som er mere tidsbegrænsede. Henover sommeren er der mulighed for koncerter i Tivoli Friheden, så er der Festugen, juleudstillinger i Den Gamle By og så videre. Der findes også koncerter i de mange spillesteder i byen, hvor der både er noget til de unge og de lidt ældre.

Oplev det nordjyske

Aalborg har som den største by i Nordjylland utroligt meget at byde på. Selvom byen måske er kendt som et sted, hvor man går i byen, så er der i byens gaden også fyldt op med gode restauranter, hvor man kan prøve lidt af hvert.

Musiksteder er der også nok af, både hvor man kan høre noget nyt eller noget klassisk. Og har man børnene med på tur, så kan man med fordel tage i Aalborg Zoo. Er man til kunst og arkitektur, er Aalborg også en by, der har museer, men også en by i vækst, hvor havnefronten stille og roligt vokser og får mange nye og skæve bygninger. Blandt andet Musikkens Hus som man ikke kan undgå at lægge mærke til.

Og er Aalborg ikke nok til at få stillet oplevelseslysten, så er der ikke langt til de nærmeste byer i det nordjyske, hvor der er endnu flere oplevelser for alle aldersgrupper. Det handler bare lige om at kunne finde dem.