Alle kvinder har hele deres liv fået at vide, at det er vigtigt at træne bækkenbunden. Det er umuligt at åbne et dameblad uden der står, at man skal træne bækkenbundsmusklerne dagligt. Også hvis man hører radio om kvindekroppen vil man meget hurtigt få at vide, at det er vigtigt, at man spænder op hver dag. Det er dog de færreste kvinder, der gør det, selvom de fleste nok gør det af og til. Hvis man ønsker nogle remedier man kan bruge at træne med er der rig mulighed for dette. Man kan købe meget forskelligt sexlegetøj, som ikke kun er beregnet til nydelse. Der findes nemlig mange typer sexlegetøj, som faktisk er beregnet til at træne din bækkenbund udover seksuel nydelse.

Hele kroppen bliver bedre med en stærk core

Rigtig mange mennesker har fået øjnene op for at træne deres core. Her taler vi om mavemusklerne og rygmusklerne, som man blandt andet kan træne ved at stå lang tid i den såkaldte planke. Hvis man alligevel har tænkt sig at lave planken ofte kan man også overveje at lave bækkenbundsøvelser samtidig. Det giver god mening da man alligevel spænder op i hele kroppen. Og det kan også gøre, at man koncentrerer sig så meget om at spænde op i bækkenbunden, at man helt glemmer, hvor hårdt det er at stå i planken.

Hvis man ønsker at gøre rigtig meget ud af det kan man udover det også købe sexlegetøj, som kan hjælp en. Disse øvelser kan man lave bagefter og når man så er færdig, så har man gjort sin bækkenbund en stor tjeneste. En af de ting du kan finde, som kan træne bækkenet er nogle kugler. Det er en form for sexlegetøj, som adskiller sig fra de mange andre typer af legetøj der findes. Her er det nemlig ikke orgasmen, der er i centrum, men derimod træning af kroppen. Med alderen er det umuligt at undgå, at man som kvinde får brug for at stramme op og her er kuglerne en god måde at gøre det på. Og når man alligevel er i gang med at købe kuglerne kan man også købe noget mere. For så kan man også lige købe noget sexlegetøj og gøre sig selv den tjeneste, at give en selv endnu bedre og længere orgasmer.

Kombiner træning og intimitet

At være sammen med sin partner fysisk er noget, som er vigtigt for de fleste. Det er i det fysiske møde mellem to mennesker, at der kan opstå noget helt særligt og det vil ethvert par sige ja til. Det behøver dog ikke at være af en seksuel karakter, at man møder hinanden. Derimod kan det også være i en mere klassisk form for træning.

Blandt andet kan man gå ud og løbe en tur sammen. Når man kommer hjem kan man så gå i gang med diverse sexlegetøj, som forhøjer nydelsen endnu mere. Der findes også sexlegetøj, som er beregnet til at bruge i træningssituationer når man er sammen med sin partner.