Et toilet er for de fleste blot et toilet. Man behøver ikke at gøre opmærksom på det, for det er jo ikke rigtigt et sted, man skal opholde sig i længere tid. Men det betyder naturligvis ikke, at man skal ignorere det totalt. Det gør de færreste heller ikke, og de fleste går da også på i indretningen på deres badeværelse. Det skal være lyst og lækkert og indbydende. Og så skal det naturligvis være rengjort og se flot ud – især når man får gæster.

Toiletskilte i træ er en måde at pifte badeværelse lidt ekstra op på udefra. Et skilt der netop signalerer, hvor badeværelset er, på en klassisk og stilfuld måde. Du er helt sikkert vant til at se toiletskilte i det offentlige rum, hvor det netop er nødvendigt med signaler, der viser en, hvor toilettet er. Det er f.eks. helt normalt, at der på en restaurant er skilte, der viser, i hvilken retning du skal gå, hvis du ønsker at gå på toilettet.

Fine toiletskilte i træ

Du kan få de fineste toiletskilte i træ, hvis du vil gøre lidt mere ud af det. Mange har et plastikskilt eller metalskilt, og det er mere af nød, end det er tænkt på som pynt. Men med de fineste træskilte til toilettet viser du altså, at du går ind for lidt mere kvalitet. Du kan vælge mellem et rundt et, der helt enkelt og minimalistisk viser, hvor toilettet er. Du kan også få træskilte, som er formet som en mand eller en dame, så du på denne måde kan signalere, hvor kvinder og mænd skal gå hen. De er ret søde, og folk vil helt sikkert lige kigge en ekstra gang og netop bemærke, at du har gjort lidt ekstra ud af dine toiletskilte. Mere skal der faktisk ikke til.