Kan du bære guld- og sølvsmykker på samme tid?

 

Er det pænt at bære guld og sølvsmykker på samme tid? Det helt korte svar til dette er ”JA”. Selvfølgelig kan du det. Herunder beskriver vi hvorfor vi elsker looket, og hvordan du bør style det, så det ikke ser rodet ud, men blot superlækkert og elegant.

 

Er du nu på smykkemarkedet, og er ikke helt sikker på hvordan man får det bedste look så læs endelig videre.

 

Sådan matcher man sine guld og sølv smykker

Hvis du er som den gennemsnitlige kvinde og ejer smykker til en værdi af meget mere end du tør fortælle, så har du hæjst sandsynlig stået i det samme problem som alle os andre – nemlig at beslutte dig for, hvad du vil have på, hver dag skal på arbejde og til frokost med veninderne. Du har helt sikkert mange forskellige smykker i form af øreringe, halskæder, ringe og armbånd som du gerne vil sætte sammen og matche.

 

Men er du bange for at sætte dem sammen, fordi de ikke har samme metal farve, eller samme stil? Frygt ej her er den bedste guide, der er skrevet til lige præcis dig. For hvor meget kan du slippe afsted med? Og hvordan bør du sætte smykkerne sammen uden der ser for rodet ud? Vi har svarende på alle spørgsmålene herunder.

 

Bær aldrig for mange smykker på en gang

 

Kort svar: ja! Du kan sagtens sætte guld og sølv sammen som nævnt tidligere.

 

Du kan helt sikkert mikse og matche guldsmykker med sølvsmykker! Dette gælder uanset hvilken type guld du foretrækker. Sølv er et metal med neutralt udseende og vil ikke kollidere med rosa eller gult guld. Det kan selvfølgelig også være at du fortrækker hvidguld frem for sølv.

 

Men at bære både guld og sølv på én gang, kan se forkert og rodet ud, hvis du ikke placere dem rigtigt på din hånd eller omkring dit håndled. Du skal sigte efter at balance i antallet af smykker, halskæder og især ringe.

 

Få et balanceret smykkelook

 

Hvis du bærer en masse sølvsmykker, sat sammen med en kæmpe guldkæde vil det se rodet og ikke pænt ud. Vælg i stedet for den samme guldhalskæde og sæt sammen med et par matchende øreringe og evt. matchende ring, og så sæt et par enkelte tynde sølvringe ved siden af guldringen. På den måde for du et balanceret og smukt look.

 

Dette vil få dig til at se mere afbalanceret ud og give dit look en sammenhængende æstetik. At blande og matche metaller jævnt er det vigtigste stylingstip vi kan give dig, så prøv at komme så tæt som muligt på et lige antal guld vs sølvsmykker.