Har du nogensinde været i Spanien? Det er en af danskernes foretrukne feriedestinationer om sommeren, og for de flestes vedkommende så ender det med en ferie ved Costa del Sol.

Og selvom solkysten er dejlig nok, så er den også fuld af mennesker. Og om sommeren er det varmt. Så du risikerer at gå rundt blandt alle de andre turister på gaderne, og ligge som fluepapir på stranden.

Så snyd ikke dig selv for at få en fed tur sammen med familien eller vennerne. Få en fed tur, hvor I kan opleve, hvad Spanien også kan byde på; kom væk fra de steder, hvor alle de andre danskere tager hen. Book flybilletter Spanien nu – med det samme!

Spanien er meget andet end strand og sol

Spanien er et kæmpestort land, og det har utroligt meget at byde på.

Således er Spanien kendt for sine maleriske landsbyer, fantastiske strande og pulserende natteliv. Og det tilbyder en bred vifte af aktiviteter for at holde besøgende underholdt, fra vandre- og cykelture til sejlads og dykning.

Maden i Spanien er noget af det bedste i verden, med fokus på friske, lokale råvarer. Og køkkenet varierer alt efter hvor du tager hen – så gå efter de lokale retter, og få en oplevelse, som du ikke får andre steder. Og nyd din mad sammen med et godt glas vin. Spanske vine er nogle af de mest populære i verden, så nyd dem på en restaurant eller på din balkon om aftenen i solen. Eller tag en vintur, besøg et vinslot – eller tag på en af ​​de mange vinbarer i Spanien, og mærk stemningen sammen med de lokale.

Spanien har en rig historie og kultur, som kan udforskes i sine mange slotte, katedraler og arkæologiske steder. Og samtidig er landet hjemsted for en række verdensberømte kunstmuseer, herunder Prado-museet i Madrid og Guggenheim-museet i Bilbao. Så på en rejse i Spanien, kommer du helt sikkert ikke til at mangle historie og kultur – hvis det er det, du synes er spændende.

Endelig har du den fordel ved at besøge Spanien udenfor højsæsonen, at klimaet er solrigt og mildt. Du undgår solskoldning, men kan stadig opleve sol, strand, kunst og kultur.

Og så er der masser af god shopping til priser, der ligger noget under de danske.

Så der er vist ikke nogen grund til at udskyde beslutningen længere. Book nu din tur – med det samme!