Få styr på dig selv og din bolig

Det er super fedt at kunne få en frisk start på hverdagen efter en lang sommer. En sommer der har været fyldt med afslapning, hygge med familien og tid til alle de ting vi ikke gør til hverdag. Det skal ikke underminere det faktum at det er dejligt at komme tilbage i rutinen. Vi vil derfor tillade os at påminde dig følgende ting. Gør dig selv den kæmpe tjeneste at rede sengen om morgenen. Intet er bedre end at komme hjem efter en lang skole/arbejdsdag og se sit værelse pænt og ryddet med en redet seng. Det gør forskellen. Kontakt en dygtig flyttemand og få flyttet det spisebord du har talt om at afskaffe. Kom derefter i træningstøjet og løb den pokkers tur. Jo det er hårdt. Ja du har måske en gammel knæskade fra dengang du spillede fodbold, men dit helbred kræver det. Køb dig en ny ansigtscreme. Køb nye blyanter og et nyt slips. Så du klar.

Få styr på kalenderen – det betaler sig

I sommerferien har vi alle mere eller mindre lagt kalenderen på hylden. Eller rettere sagt har appen ikke været åbnet særligt ofte i den seneste tid. Se derfor at få den åbnet, ordnet og få de rette datoer sat ind. Nu du er i gang kan du ligeså godt skrive mors og fars fødselsdato ind. Sæt de relevante arbejdsdage i kalenderen så det ikke kommer bag på dig eller skaf dig et overblik over semesteret. Hvilke fag har du dette semester? Hvad er deres respektive sværhedsgrad? Havde du ligesom så mange andre svært ved nogle af fagene kan du komme det i forkøbet og købe Aspiri som hjælper dig langt hen af vejen.

Der skal hygges for alle pengene

Denne artikel kan godt virke meget afskræmmende i sin form. Men der er en mening med galskaben. På trods af artiklens hyppige brug af bydeform og mange ”gode råd” så skal der i år også være plads til hyggen. Man kan i forsøget på at være sit eget overmenneske godt komme til at glemme at forkæle sig selv. Det kan være den største trøst af alle når dagene bliver lange.