Allerede når temperaturen rammer 21°C begynder elevernes faglige evner og præstation at blive påvirket negativt. Et amerikansk studie viser en klar sammenhæng mellem lavere karakterer og høje temperaturer i eksamenperioden.

På kontormiljøer bliver det vigtigt i den hensigt at bevare lysindfaldet. Der findes en del solfilm, som ikke kan ses på glasset og dermed heller ikke ændre på lysindfaldet. Ligeledes vil der heller ikke kunne ses nogen ændring på bygningens udseende eller i glassets struktur. Luxivision har detaljeret dokumentation på virkningen af sine produkter og løsninger. Jeres mangeårige erfaring delagtig vinduesfilm er Deres sikkerhed… Derfra evner du tegne på bagsiden af folien på den del af folien, man alligevel skal strippe og smide ud.

 

Jeres effektive solfilm afviser 83% af solvarmen, afhængig af filmtype der vælges. Impliceret specialfabrikeret kvalitetssolfilm fjerner vi blænding fra solen og sørger for UV-afskærmning og solvarmeafvisning på mellem 30-85%. Delagtig vores solfilm får du op til 15 års leverandørgaranti.

 

Høje temperaturer skaber også problemer for virksomheder plus offentlige institutioner. Her vil et dårligt indeklima resultere i nedsat produktivitet og arbejdsglæde, som i sidste ende vil medføre et dårligere resultat og nedsat kvalitet. Dette er et problem for skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor netop koncentration er ekstremt relevant for elevernes indlæring og præstation.

 

Sikkerhedsfilm er meget brugt til splintsikring, både i fødevarer industrien og i diverse virksomheder ligesom sikring mod indbrud. Sikkerhedsfilm findes til flere kvaliteter, allerbedst fra simpel splintsikring til meget fed folie som bliver meget svær at gennembryde. Fælles fortil alle folierne er at de bliver klare og nedsætter samtidig uv-strålingen kraftigt. Inden du sætter din vinduesfolie opad, skal vinduet være helt rent. Førnævnte opløser nemlig sul og snavs, og så er du sikker på, for at folien kan hæfte ordentligt på vinduet.

 

 

Solfilm imod varme er udviklet til at magte forbedre glassets dygtighed til at reducere og reflektere eneste varme og virkelyst der kommer fra solen gennem ruderne. Solfilmen monteres ordentligt set altid udvendigt på ruden, såfremt en varmereducerende effekt ønskes. Det anbefales, at glasoverfladen rengøres grundigt (med rengøringsvæske til vinduet), før folien bliver påført. Filmen er selvklæbende, på grund af og til dens elektrostatiske sider kan den påføres enhver glasoverflade på nær klæbemiddel.

Solfilmen sænker varmen der kommer gennem ruderne såfremt solen skinner. Især på kontorer og arbejdspladser generelt skal det i alle de varme sommermåneder skænke et markant mere arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives. Denne selvklæbende vinduesfolie er et perfekt valg for at undgå uønskede blikke og alt for at beskytte dit privatliv. Kan afbenyttes til vinduer, skillevæg eller andre glasoverflader.

Denne statiske, nemt monterbare vinduesfolie er et ideel valg for for at undgå uønskede blikke og for for at beskytte dit privatliv. Vinduesfilmen kan også give store besparelser på energiforbruget. Det anslås nemlig, i den hensigt at 33% af udgifterne til afkøling skyldes solvarme der trænger ind gennem vinduerne. Men den korrekte vinduesfilm kan sænke temperaturen med opad til 6 grader eller mere plus sikre en jævn og moderat temperatur i dine bygninger. Dermed kan du reducere eller helt fjerne behovet fortil at afkøle med aircondition eller klimaanlæg – løsninger som ofte bruger enorme mængder energi.

 

Vinduesfolie Og Solfilm

Vinduesfolie er et gavnligt og billigt alternativ til et matteret vindue. Hvis du har et vindue eller en dør tilsvarende du gerne skal have skærmet af og til, så folk langtfra kigger ind udefra, er klæbefolie mange praktisk og nem løsning. I jeres sortiment kan man vælge mellem fire forskellige mønstre. Statisk elektricitet – ergo kan den genbruges og flyttes mange gange.