Kunstplakater er oplagt til kunstelskeren, som elsker æstetisk og godt håndværk fra kendte kunstnere. Kort fortalt er kunstplakater almindelige plakater, men med motiver af lavet af kendte kunstnere, som bliver genoptrykt og får nyt liv som plakattryk. Modsat rigtigt kunst, så er kunstplakater en billig måde at få adgang til smukke værker. Det har selvfølgelig det samme unikke følelse som ægte kunst, men fordi kunstplakater er så billige, så giver det også mulighed og frihed til at udskifte og ændre plakaterne løbende, hvis man vil skifte udtryk i hjemmet. 

Kunstplakater kommer i mange farver og former. Af mange forskellige kunstnere. Abstrakte. Konkrete. Minimalistiske. Portrætter. Farverige. Her er vores 3 af vores favoritter når det kommer til kunstnere og kunstplakater.

William Morris kunstplakater

William Morris var en mand med mange talenter.  Han var forfatter, socialist og aktivist. Han var desuden en af grundlæggerne bag den britiske formgivningsbevægelse “Arts and Crafts”. Hans unikke stil blev til mange smukke designs, primært brugt på tekstiler, tapeter og i kirker. Mange anerkendte steder har brugt hans kunst og håndværk. Efter hans død er hans værker fortsat populære. Bl.a. som kunstplakater, hvor hans Fruit og Pomegranate, Willow Bough og Fruit Pattern er et par af vores favoritter. Find alle William Morris kunstplakater her.

Vilhelm Lundstrøm kunstplakater

Vilhelm Lundstrøm er en dansk kunstner, som levede i perioden 1917-1950. Hans kompositioner og portrætter er virkelig smukke og meget populære. Ikke mindst efter hans død. Hans Kvindelig Model plakater er blandt vores favoritter. Find Vilhelm Lundstrøm kunstplakater her

Paul Klee kunstplakater

Paul Klee’s univers er meget abstrakt og faverige. Hans værker gør sig idag som farverige og interessante kunstplakater, som kan sætte farve på ethvert hjem. Hans Untitled og Color Chart er vores favoritter, men der er så mange interessante værker, som er værd at gå på opdagelse i. 

Det er blot ét lille udvalg af alle de fantastiske kunstnere, som hyldes igennem kunstplakater. Kunstplakater muliggør at kunsten kan blive allemandseje og komme ud i alle hjem. Det hylder både nuværende, upcoming og afdøde kunstnere. Vi kan kun anbefale at man kigger nærmere på kunstplakater, næste gang der skal købes plakater til hjemmet.