Oplevelsen fra mit bryllup vil jeg gerne dele, til andre der måske kunne tænke sig en ligeså fantastisk dag som mig .

For mig var det vigtigt at der var styr på detaljerne, det er en vigtig del af din bryllupsdag. Jeg var heldig nok til at få mit hår og makeup lavet af den dygtige Reetika fra Serenity Salon i Hvidovre. Hun fik mig til at føle mig som en prinsesse på min store dag. Mit hår var stylet med de skønneste store krøller, og med fine blomster vævet igennem, og min makeup var perfekt. Jeg følte mig som den smukkeste brud i verden.

Hvis du leder efter nogen til at hjælpe dig med at se bedst ud på din bryllupsdag, kan jeg varmt anbefale Serenity Salon. De får dig også til at føle dig som en prinsesse!

Serenity Salon er beliggende på:

Adresse: Hvidovre, Danmark

Telefonnummer: +45 53695759

Hjemmeside: www.serenitysalon.dk

E-mail: [email protected]

Det fantastiske ved Reetika er at hun udviser en utrolig ro og professionalisme , samtidig med at hun får sine kunder til at føle sig specielle og forkælede. Hun lyttede virkelig til mine ønsker og arbejdede sammen med mig for at skabe det perfekte look til min store dag. Jeg kunne ikke have været lykkeligere!

Hvis du leder efter nogen til at hjælpe dig med at se bedst ud på din bryllupsdag, kan jeg varmt anbefale Reetika hos Serenity Salon. Du vil ikke blive skuffet!

Inden den store bryllupsdag havde jeg en konsultation, hvor vi gennemgik make up og hårstilen, mine ønsker men også hendes erfaring og hvad hun mente ville passe til mig med hensyn til min hårtype og ansigtsform.

Hun startede med at lave et meget naturligt og let make up look på mig for at vise de forskellige produkter fra MAC, som hun brugte, og som jeg var vild med

Med hensyn til mit hår prøvede vi to stilarter: en med store krøller og en oprejst frisure med nogle løse lokker omkring mit ansigt.

Begge så godt ud, men i sidste ende besluttede jeg at vælge de store krøller, fordi det passede bedst til min kjole og stil.

På bryllupsdagen ankom Reetika til tiden på den adresse, vi havde aftalt

Hun startede med at lægge min makeup, mens vi havde en dejlig snak, og jeg må sige, at hun virkelig formåede at få mig til at føle mig afslappet, selv om jeg var ret nervøs!

Tak for en fantastisk indsat Reetika, du var en stor årsag til at dagen blev helt speciel.