Hvis man skal i gang med en større likvidation af selskabet, så er det vigtigt at få hjælp til dette. Det er en ret stor proces og ikke en, som man må tage helt let på. Der er mange juridiske ting, som der skal på plads. Det er vigtigt at sætte sig selv ind i hele processen. Læs med her for at se hvordan skal forholde dig hvis du skal i gang med likvidation af selskab.

Lær mere

Det er først fremmest en god idé, at du selv sætter dig så godt ind i det som overhovedet muligt. Her er der rigtig mange gode råd og artikler omkring emnet på nettet. Du kan for eksempel tage et kig på https://nemselskab.dk/produkt/likvidation-af-selskab/ hvis du gerne vil lære lidt mere om likvidation af selskab. Gennem denne hjemmeside kan du lære ret meget. Du kan i hvert fald få en basal forståelse for hvordan du skal forholde dig til hele situationen.

Du kan eventuelt også prøve at række ud efter andre folk, som før har haft erfaring med likvidation af et selskab. Måske du har nogle i dit netværk, som du kan række ud efter? Takket være de sociale medier, så har vi i dag en ret stor netværksoverflade. Og du vil med garanti have mindst én person i dit netværk, som du kan række ud efter til hjælp.

Det er især meget gavnligt, hvis denne person har likvideret et firma indenfor samme branche, som du selv skal. Men alternativt kunne det også bare være en god idé at have en hjælpende hånd, som kan støtte dig igennem det hele.

Find de rette advokater

Hvis du ikke er i stand til at finde en i dit netværk som kan hjælpe dig, så kan du eventuelt også hyre en til at gøre dette. I dag er der advokater som specialiserer sig i likvidation af selskab. Det kan være en god ide at række ud efter nogle af disse.

Det kan især være en rigtig god ide at få advokathjælp til likvidation af selskab, hvis man har et ret stort firma, hvor der for eksempel også er købt en del inventar til. Dermed kan der ofte være en del ting, som der skal afhandles korrekt. Her er det dejligt at have en advokat ved sin side, som kan guide en gennem hele processen. Og på den måde at man sikker på at man kan lukke firmaet ned på en god måde og afslutte det kapitel i hendes liv.

At likvidere i et firma kan det ofte være en meget smertefuld proces og det kan gøres nemmere hvis man for eksempel har en god advokat ved sin side.

Kan du sælge firmaet videre?

Som alternativ til likvidation af selskab så kan du eventuelt også overveje, hvorvidt det er muligt at sælge firmaet videre i en eller anden forstand. Nogle gange er det en mulighed for dig. Det kan være en god løsning, hvis du ikke længere selv har lyst eller tid til at administrere firmaet, men firmaet egentlig ikke fejler noget. På den måde får du en del penge ud af det stadigvæk.