Barndommen er den mest ubekymrede periode i livet! Selvom yngre studerende allerede er overbelastet med studier og forskellige cirkler, nyder de spil, konkurrencer og forskellige konkurrencer. Forældre mener dog, at det vil være svært at udføre dem derhjemme, fordi der ikke er plads nok i lejligheden til udendørs aktiviteter. Eksperter rådgiver dog: vil du have en uforglemmelig ferie? Sørg for at planlægge udendørs spil og sjove konkurrencer for børnene. Hvordan organiserer du børns konkurrencer hjemme hos dig?

Tips til at have det sjovt derhjemme konkurrencer:

  • Sjove konkurrencer, som en julekonkurrencerfor børn, vil være mest interessante, hvis alle kender hinanden. Før konkurrencen skal du organisere et simpelt isbryderspil, såsom “Jumping, jumping sparrow.” Hjælp deltagerne med at udtrykke deres følelser.
  • Det er lettere og sjovere at organisere sjove spil for børn i samme alder.
  • Forbered flere rekvisitter. Børn nyder at klæde sig ud som eventyrfigurer. De nyder at modtage små gaver. Forbered alt det nødvendige udstyr, såsom kostumer, masker, incitamentspræmier og præmier.
  • Overvej alderen. Arranger enkle konkurrencer for yngre børn og giv klare, forståelige opgaver. Komplicere reglerne for ældre børn, og lad dem vise deres opfindsomhed og intelligens.
  • Gør opgaver ikke for vanskelige; overdreven vanskelighed afskrækker interessen for yderligere underholdning.
  • Fjern enhver pinlig konkurrence. Du kan ikke bruge konkurrencer, fordi at miste dem vil få deltagerne til at føle sig dumme og uduelige.
  • Kør en række konkurrencer uden nogen klar vinder. Tillad, at der gives præmier til hver deltager. Når du organiserer sjove konkurrencerfor små børn, er dette råd særligt vigtigt.
  • Lav et script. Liste spil og konkurrencer og give en kort beskrivelse for hver. Derefter kan du nemt navigere gennem hele begivenheden.
  • Overvej rummets størrelse. Aktive udendørs spil og konkurrencer bør ikke afholdes i et lille rum derhjemme. Under konkurrencer er det bedst at fjerne distraherende møbler, skrøbelige genstande og blomsterpotter.

Interessante spil til yngre studerende (9-10 år)

At samle sjove konkurrencer med elementer af konkurrence er en god ide for ældre børn. Du kan bruge følgende spil til børn i alderen ni til ti år i små værelser.

Gentag det modsatte

Lederen foretager en række bevægelser. Deltagernes opgave er at gentage dem omvendt. For eksempel, når lederen løfter sine hænder, sænker børnene deres. Den, der begår en fejl, er ude. Den mest opmærksomme spiller vinder.

Movers

Holdene danner en linje foran startlinjen. Hvert hold får tre bolde. De skal bæres til den anden ende af rummet og derefter returneres. Det er svært at holde tre bolde på én gang; du skal bevæge dig langsomt og forsigtigt. Det hold, der slutter først, vinder.

Sump

Hvert deltagende hold skal bruge 5 ark pap. Antag, at vi er i en uigennemtrængelig sump. Det kan kun krydses ved at skifte ark pap og træde på dem. Efter at have krydset målstregen tager spilleren arkene og vender tilbage for at videregive dem til den næste deltager. Et barn, der falder, betragtes som druknet. Holdet med færrest tab efter at have krydset “sumpen” vinder.

Træk fjenden

Der er to hold, der konkurrerer. Rummet er opdelt i halvdelen, hvor hvert hold besætter en anden halvdel. Spillernes opgave er at trække medlemmer af det modsatte hold mod sig selv. Et slæbt barn, der kæmpede for det hold, hvis territorium han befandt sig i. Snart danner børnene en stor gruppe på højre eller venstre side.