Der er ingen tvivl om, at tingene går meget hurtigt i disse år. Det er som om, at det hele bare skal gå stærkere og stærkere, og at vi mennesker slet ikke har så meget tid til os selv, som vi havde engang. Det kan føles som om, at livet løber lidt af med os, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Der skal være plads til mere sjov, og hvis du f.eks. kigger nærmere på oplevelsesgaver, så vil du kunne finde et hav af spændende ting at kaste dig over.

Læg en plan

Hvis du gerne vil have mere tid til dig selv, så er noget af det vigtigste, at du får lagt en plan. Det kan være en god idé at lave en ugeplan for de enkelte uger, men du bør også tænke over at strukturere din tid på lidt længere tid. Jo længere, du kan kigge frem i tiden, jo nemmere bliver det at få plads til alt det, du gerne vil. Livet skal leves, og det er vigtigt, at vi mennesker har det sjovt. Der skal være plads til en hel masse oplevelser sammen med alle dem, vi holder af, og jo sjovere, vi har det, jo bedre og mere overskueligt bliver livet også. Det første og det bedste kan derfor være, at du køber en god kalender, som du kan bruge til at strukturere din tid med. Så bliver det nemlig meget nemmere at holde styr på tiden.

Husk at finde plads til alt det sjove

Det er ikke nogen hemmelighed, at alle mennesker har forpligtelser i livet, og der er naturligvis også altid ting, der absolut skal ordnes. Det er også vigtigt at få plottet disse ting ind i kalenderen, for det kan siges, at de på mange måder er noget af det mest vigtige. Men derudover er det vigtigt at have sig for øje, at der også er mange andre ting, der er vigtige. Hvis du tager dig god tid til at lave de ting, du gerne vil – og også alt det sjove – så får du også mere overskud til at lave alle de andre ting. Du vil hurtigt finde ud af, at du er dit eget livs mest vigtige aktiv, og derfor skal du sørge for at lave en hel masse ting, som du godt kan lide. Så er det nemlig, at hele dit liv også kan gå op i en højere enhed.