Hvordan finder man lige en god psykolog? Og gerne NU! For når du har det skidt, skal der helst ikke gå for lang tid fra, at du beslutter dig for at ville have en psykolog, til du faktisk sidder overfor en og giver udtryk for dine problemer. Ofte kan det endda være lige så svært at finde en god psykolog, som det kan være at finde den rette partner. For man skal gerne være på bølgelængde med sin psykolog, så man får noget ud af sessionerne. Ofte vil det første sted man søger til være Google. Bruger man Google kan man f.eks. finde denne psykolog i København.

Personlig udvikling og gode relationer

Det første du bør undersøge, når du gerne vil finde en god psykolog i København, er, om der kan skabes en personlig udvikling for dig i jeres sessioner, og om I samtidig kan få skabt en god relation til hinanden. For os mennesker er sociale dyr, og uden samtaler og gode relationer vil vi ikke kunne fungere.

Os mennesker er skabt til at løse problemer i flok, og derfor er den gode relation mellem dig og din psykolog vigtigt for din egen personlige udvikling. For selvom din psykolog ikke er hverken din ven eller en anden almindelig relation i dit liv, er psykologen stadig et menneske af kød og blod, som er klar til at lytte til dig med stor varme og interesse for, at du skal få det bedre.

På den måde vil psykologen kunne hjælpe dig til at få løst dit problem, få en større afklaring med dine værdier eller blot give dig et skub i den rigtige retning på tilværelsen.

Bliv sundere med terapi

Sundhed handler ikke kun om at drikke massere af vand, lave den rigtige træning og spise alle de rigtige grøntsager.

Sundhed handler mindst lige så meget om at have det godt mentalt og være tilpas i sin egen krop. En psykolog kan hjælpe med stress, smerter, sygdom, depression, angst eller en akut krise, som har forringet din sundhed og livskvalitet.

Derfor bør du finde en psykolog, som har speciale i lige præcis det, du har brug for. Terapi kan nemlig hjælpe til at skabe en ny bevægelse og løse op for nogle af de ting, som fastholder gamle mønstre, så du kan møde livet med fornyet psykologisk fleksibilitet. Læs flere artikler om sundhed her.