Parterapi kan være den bedste investering

Når par går i parterapi tager en session typisk 90 minutter. Og tro mig, mange oplever at det er den bedste investering, de har lavet. For selv om det selvfølgelig koster noget at gå i parterapi, så skal man jo også måle det op imod en evt. skilsmisse, og så er det jo nogle helt andre udgifter vi taler om.

Parterapeuten har som fineste opgave dels at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor terapeuten tager et tydeligt lederskab og hvor man som par oplever at blive støttet i at få sat ord på nogen de svære ting, som nager én i parforholdet. Samtidig bliver i introduceret til en række teknikker og en relevant værktøjskasse, som I kan bruge til at takle nogle de svære situationer, I fra tid til anden kommer til at stå i. Også når I bor i København

Det kan være lidt forskelligt, hvor ofte par anbefales at komme i parterapi. Men hvis der er opstået en akut krise i parforholdet, f.eks i form at tillidsbrud eller utroskab, så er det den stærkeste anbefaling at komme én gang om ugen.

Omvendt vil det sagtens kunne fungerer for velfungerende par med et stærkt fundament kun at komme i parterapi 1 eller 2 gange om året til et slags par-tjek, hvor man kigger på, om der er nogle tematikker under opsejling i parforholdet.

Nogle parterapeut går brug af naturen som ramme for parterapien. Det kan man sagtens. Der er ikke noget bedre end at sidde i et godt støttemiljø f.eks med god udsigt ud over landskabet mens man taler om disse ret private emner.

Parterapeuten vil have fokus på at give jer støtte til at få udtrykt nogen af de ting, som I måske har gået og puttet med i hverdagen.

Kontakt en parterapeut København i dag.