Det er ikke svært at installere gardiner selv, men hvis du er usikker på, hvordan du gør det, eller hvis du ikke har tid, kan du få hjælp fra en professionel. Gardin-bus i Aalborg kan f.eks. hjælpe dig med at montere dine nye gardiner hurtigt og nemt. De har mange års erfaring på området og vil med glæde hjælpe dig.

Montering af gardiner

Hvis du monterer gardiner for første gang, er det vigtigt at læse den vejledning, der fulgte med dine gardiner. Dette vil hjælpe dig med at bestemme den bedste måde at hænge dem op på. Der findes mange forskellige typer gardiner, så sørg for at vide, hvilken type du har, før du begynder installationen .

Du kan vælge mellem flere forskellige typer gardinskinner og -stænger, afhængigt af hvilken type gardin du har. Hvis du er i tvivl om, hvilken type du skal bruge, er det bedst at spørge din lokale isenkræmmer til råds eller rådføre dig med en professionel, som vil kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type der passer bedst til dit hjem.

Det skal du tage højde for

Når du har fundet de rette gardiner, så er det vigtigt, at du monterer det korrekt ved at tage højde for, hvordan de skal sidde. Først og fremmest, så skal gardinstangen op, det er vigtigt, at den hænger vandret og i vatter. Dernæst kan man hængerne gardiner op i standen, og lukke enderne til, så de ikke kan hives af igen.

Når du skal hænge gardinerne, så er det vigtigt, at gardinerne ikke hænger for højt over vinduet, men ej heller for lavt! Husk at tilpasse længden af gardiner til dine vinduer, så det passer til. Har du et traditionels kvadratisk vindue, så skal gardinlængden være 10cm under vinduets bund. Hvis det er til en dør, så skal gardinet nå 2-3 centimeter over gulvet.

Få hjem til montering her: https://gardinbus-aalborg.dk/