Det er de færreste mennesker, som i længden synes det er rart at leve alene. De fleste af os oplever heldigvis at leve i, og med, forskellige kærlige relationer, og der er nok ikke mange, som ikke vil indrømme, at det faktisk er nødvendigt med disse relationer for at leve en meningsfuld tilværelse. Når det kommer til de mere intime, måske endda romantiske relationer, er det vidt forskelligt, hvordan de kommer til udtryk, og heldigvis er det i dag mere mere acceptabelt at leve på forskellige måder. Kender du til følelsen af at leve lidt som hund og kat, og savner du at have kæledyr, vil du sandsynligvis elske disse to kandidater. 

Katten med det eksotiske navn og rolige gemyt

Når man taler om at leve som hund og kat, handler det selvfølgelig om at man måske ofte bliver uenige, og ikke altid anskuer tingene fra samme udgangspunkt. Det er sjældent ment som noget specielt flatterende udsagn, men nogle mennesker foretrækker jo faktisk, at leve i stormfulde relationer, fremfor at være i et mere roligt forhold. Desuden  er det jo værd at bemærke, at hunde og katte, selvom de kan være lidt uenige om tingene, jo faktisk oftest godt kan finde ud af at leve sammen i nogenlunde lykkelig sameksistens. Det samme er forhåbentligt gældende i jeres forhold, men derfor kan man jo godt savne lidt dejligt selskab alligevel. Her kunne en russian blue være et bud på en loyal og rolig indekat, som ikke gør det store væsen af sig. Det er ikke en kat, der kræver særlig meget pleje, så der vil stadig være masser af tid til bare at vær jer.

Når størrelsen spiller en rolle: Mød verdens største hund

Hvis man lever lidt som hund og kat, er det jo ikke sikkert, at det altid er den samme, som er hhv. hunden og katten i forholdet. Rollerne og dynamikken kan skifte, og mon ikke det egentlig er godt nok? Uanset, hvem der er hvem hjemme hos jer, vil I dog sandsynligvis ikke kunne undgå at blive imponeret over verdens største hund. Den er lidt over 120 cm høj, og fylder altså ganske pænt i landskabet. Fra hoved til hale er der 214 cm, og således vil hunden, af racen Grand Danois og med det flotte navn “Major” , ofte være udfordret, hvis man beder ham om at lege gemme. Andre dyr, og muligvis også mennesker, kan blive lidt forskrækkede over størrelsen på Major, men egentlig er han en sød og kærlig hund. Selvom der er fart på hjemme hos jer, kan I altså sagtens overveje en Grand Danois som ekstra legekammerat. Selvfølgelig kræver en hund som Major, at der er overskud i form af tid til aktivering, økonomi til foder, dyrlægebesøg osv., men kan I finde dette, selvom der er gang i den hos jer, så vil I helt sikkert blive glad for en hund som Major.