Normalt kan jeg rigtig godt lide at gå i butikker og se varerne inden køb, men på grund af de nuværende Corona restriktioner er det ikke helt så nemt længere. Det er særligt, når jeg skal købe lidt dyrere varer, at jeg har foretrukket at handle i en butik. Og jeg havde egentlig også udset mig nogle smykker, som jeg skulle ud og købe i starten af dette år – derfor var skuffelsen ret stor, da jeg fandt ud af, at det ikke var muligt. Jeg har googlet lidt rundt for at finde steder, hvor jeg kunne købe de smykker jeg søgte, men i og med de er i en lidt højere prisklasse, turde jeg ikke bare købe fra hvem som helst, både fordi jeg selvfølgelig vil være helt sikker på, at de er ægte, men også at de sælges fra en autoriseret forhandler, hvis jeg senere hen skulle få problemer med smykkerne. Midt i min søgning fandt jeg ud af, at min lokale guldsmed, som jeg plejer at købe samtlige af mine ure og smykker hos, har fået en webshop. Jeg tænkte, at det må om noget være det tætteste jeg kommer på at handle, hvor jeg normalt ville i øjeblikket. Jeg fandt hurtigt de smykker, som jeg havde set på, på deres hjemmeside, og jeg fandt også en masse andet! I og med at det var 

ret eksklusive smykker jeg havde i kikkerten, brugte jeg lige et par dage på at kigge på de forskellige smykker og deres udvalg inden jeg besluttede mig for et lækkert guld sæt – bestående af øreringe, halskæde og armbånd. Jeg bestilte det med levering hjem til, nu hvor jeg alligevel arbejder hjemmefra, er det nemt at tage imod pakker. Jeg frygtede dog lidt, at jeg ville være ked af at misse hele oplevelsen ved købet og den personlige betjening. Det er lidt noget andet, når man blot modtager en papkasse. Men her tog jeg faktisk fejl, jeg åbnede pakken, hvor det hele lå fint nede i, i æsker med certifikater og med et personligt kort fra forretningen. Det gjorde, at jeg alligevel fik en følelse af nærkontakt, og jeg vil sige, når nu det ikke kan være anderledes, var det en rigtig god oplevelse, og det er ikke sidste gang, jeg har benyttet denne mulighed – dog vil jeg stadig huske også at besøge forretningen, når jeg får mulighed for det.