Hvis der er noget, der kan få de flestes selvtillid til at styrdykke, ja så er det urenhed, bumser og knopper. Vi kender alle til disse ting, men i forskellig grad. Det kan dog være ganske vigtigt for vores selvtillid, at vores hud ser bedst ud muligt, og derfor bruger flere og flere mennesker tid og penge på hudpleje og forståelsen af deres hudtyper. Læs med her, og hør om hvide hudorme og knopper og hvad disse kommer af og betyder for din hud.

Går du op i din hud?

Er du en af de mange danskere der går op i sin hudpleje, og kender til din hudtype? Så ved du måske allerede nu, hvilke hudpleje produkter der passer perfekt til dig og din hud. Det kan være du kæmper med bumser, urenhed, hvide knopper, hudorme eller andet, og dette er du langt fra alene om. Mange mennesker kæmper med disse ting i flere år, og det kan være en tung dans, hvor hudpleje produkter ikke altid er nok, men viden om huden er nødvendig for at forstå hudens reaktioner.

Kender du til de hvide hudorme?

Langt de fleste af os, ved godt hvad en hudorm er, men kender du også til de hvide hudorme og hvide knopper? Disse hvide hudorme, kaldes også Milier. De kommer som et tegn på, at vores hud har en del døde hudceller som den ikke kan komme af med, hvorfor der opstår disse små hvide knopper. Milierne kan mærkes som små knopper eller sandkorn på vores hud, og opstår oftest under vores øjne. Disse skiller sig en del ud fra normale hudorme og bumser, hvorfor du skal passe på din behandling af dem.

Hvad gør du med en Milier?

Noget der er helt afgørende, hvis du oplever hvide hudorme eller Milier på din hud, ja det er ikke at klemme dem. Disse hudorme er ikke en betændelsestilstand, og du kan derfor ikke presse på dem eller klemme dem, som med normale hudorme eller bumser. I stedet er det en ophobning af dødehudceller, som du ikke kan gøre andet end at eksfoliere din hud. At eksfoliere din hud, vil sige at du hjælper din hud med netop at komme af med døde hudceller og andet snavs, således din hud ikke bliver tilstoppet og føre til Milier.

Forebyg de hvide hudorme

Som sagt, så kan du ikke gøre meget ved de hvide knopper og hudorme når de først er der, men du kan forebygge deres fremkomst. Dette gør du igennem en god hudpleje. Du skal hjælpe din hud, med at komme af med døde hudceller og andet snavs som den møder og udsættes for hver dag. Dette gør man bedst med en skrub, eksfoliering eller en rens. På denne måde har huden nemlig frit spil, til at frastøde de elementer den ikke skal bruge. Du kan ved hjælp af linket øverst oppe, læse meget mere om disse hvide hudorme, og hvorledes du slipper for dem og forebygger dem. Så klik på linket og bliv klogere allerede i dag.