Emaljeskilte, der er kendt for deres levende farver og vintage appeal, har været en populær måde at reklamere for virksomheder på i generationer. Men hvad er de? Emaljeskilte er lavet af metal, der er blevet dækket af et tyndt lag emalje. Det gør dem holdbare og vejrbestandige og perfekte til både indendørs og udendørs brug. De kan bruges til en række forskellige formål lige fra at reklamere for din virksomhed til at lede kunderne hen til din parkeringsplads, men de kan også bruges i dit hjem til pynt på væggen, på hylden eller over minibaren.

Hvorfor er emaljeskilte så populære?

Emaljeskilte har været populære i generationer, fordi de har noget vintage over sig. Skiltene blev brugt meget i gamle dage, og derfor er de også en anelse nostalgiske at have fremme i sit hjem. Det kan være af en gammel reklame, et ordsprog eller andet sjovt, som blev anvendte meget i gamle dag, men stadig denne dag i dag.

I dag kan man købe emaljeskilte i forskellige udtryk, både nogle, som er sjove, smukke, kloge ordspil, mover af noget eller bare et bestemt motiv. Der er over tusind forskellige motiver at vælge imellem, så du er sikker på at finde et, der passer perfekt til dit hjem og din smag.

Kan anvendes flere steder i boligen

Du kan hænge eller stille sådan et emaljeskilt flere forskellige steder i din bolig, alt efter hvad der er mest passende. Typisk ser man dem i køkkener, hvor det kan være opskriften på en hjemmerørt sovs eller de bedste krydderier. I entreen hvor der kunne være en sjovt citat om gæster, i private minibarer ser man også tit emaljeskilte, der symboliserer en eller anden for for drikkelse, hvor det kunne være relevant. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du ønsker at der skal være på skiltet, og hvor du vil hænge det.