Hvidvins Corona

Jeg har konstateret at jeg ikke er den eneste der er kommet godt igennem vinteren, min tid i isolation og dertil hørende stillesiddende job, har ikke gjort noget yndigt for min talje. Måske har du også fået et chok sidst du, in persona, mødte en af dine venner. Jeg ved ikke hvordan det er med dine venner? Men mine kan ligesom deles op i to kategorier, dem der har taget 10 kilo på, og dem der har brugt isolationen på at gå ned i vægt og blive mere fit. Jeg har så, ganske uforvarende, valgt at sætte mig tungt på kategorien “vægtforøgelse”.  Den er så naturligvis ikke kommet af sig selv, det gør så flotte deller ikke, jeg har multipliceret mig fordi jeg har siddet helt stille, så Covid ikke skulle bide sig fast i min skinny mås, og den strategi har faktisk virket! Jeg er indtil videre gået fri for Corona. Men det har også betydet, at jeg har indtaget rasende store mængder af gode sager, det være sig trøste chokolade, og kage, fordi det hele var lidt kedeligt, men desværre også spandevis af alkohol. 

Pimperi og Netflix.

Tiden foran fjernsynet tog måske lidt overhånd, men helt ærligt, det var ikke tv kiggeriet der er den store udfordring. det var nok mest hyggedrikkeriet! Fordi jeg kedede mig så grundigt, var jeg nød til selv at drikke en flaske piv kold hvidvin, det var et helt fantastisk hygge ritual, der ligesom sneg sig ind hver aften. Jeg var underholdt, og tiden gik måske lidt hurtigere, desværre har jeg nok udbygget min trang til alkohol, så nu er en flaske ikke helt nok, der skal lidt mere til for at underholde mig nu, så nu er jeg begyndt at tænke på og jeg skulle tage min snart 100 kilo med ned til lægen og bede om at få noget alkoholafvænning på banen. Jeg er faktisk blevet enig med mig selv om at det nok ville være den bedste slankekur. 

Jeg har nu tænkt mig at forsøge mig med at sige nej tak, og se om mine deller ikke pludselig finder ud af at de ikke er velkomne. Vi taler pænt til hinanden hver aften, mig og mine behov og jeg forsøger at argumentere for ikke at åbne min flaske, jeg har forsøgt at begrænse det til en weekend forkælelse. I de fleste tilfælde virker strategien udemærket, men indimellem falder jeg igen i flasken, og hygger for alvor igennem. Men jeg arbejder på at få min kageform ned til et tåleligt niveau.

Her ville jeg gerne have vedhæftet et før og efter foto, men det vil jeg gerne skåne sarte sjæle for! Jeg arbejder stadig på en plan, skriver igen når det er lykkedes mig at ramme ligevægten igen