Julemåneden behøves ikke være kold, kedelig og kun fyldt med sne og stress

Når det kommer til julemåneden, så er den hos mange fyldt med stress og kulde. Det er lidt trist, for egentlig burde det være en måned fyldt med hygge og kærlighed. Det er dog ikke helt umuligt at lave den om til netop dette. 

Som vi sikkert alle ved, så er julemåneden en måned der handler om gaver. Det er derfor mange har en julekalender, hvor der hver dag kommer en ny gave eller et måske et stykke chokolade. Nogle kalder den også nærmere en pakke kalender. Det der er mest ærgerligt ved den, er at den næsten altid kun er lavet til børn. Voksne har nemlig meget mere ud af at have en pakke kalender end man lige kan tro. Det i kan hoppe med på, er den frække bølge og få en erotisk julekalender. Det er en pakke med 24 små overraskelser, der er med til at gøre jeres sexliv i den kolde måned noget sjovere og varmere. Istedet for at bøvle rundt med at finde 24 små gave, pakke dem ind og så gemme dem i en posse, så køb det færdige produkt. Her får du/i en pakke med 24 små erotiske overraskelser der pifter jeres sexliv op på ny hver dag. Hos boutiqueerotic.dk finder i en udgave hvor du til under 1000 kr får sexlegetøj, frækt lingeri og tilbehør til næste 3 gange dens værdi. 

Pakken er en flot kasse hvor der er gemt 24 små kasser indvendigt. I denne model er der en ekstra lækker overraskelse. Nemlig en womanizer der stort set har samme værdi som hele kalenderen. Derfor er det et utrolig godt køb. Et køb der gør at i også får prøvet lidt nye ting af og måske overskrevet et par grænser, hvor man lærer lidt nyt om hinanden. Vi ønsker en fræk jul.