Med de rigtige bolte på bilen er din alufælge mere sikre.

Når det kommer til dine alufælge, så er kan de være i fare fra andet end vejen, hvis de er ekstra flotte. Der er nemlig folk der har gjort det til deres arbejde at lette din bil for sine fælge, hvis de er penge værd. Det kan du dog modvirke med de rigtige hjulbolte.

Alufælge kan nemt blive stjålet fra din bil. Det er faktisk ret nemt at løfte bilen op og fjerne fælgene. Står din bil ved vejen kan et par gutter pille dem af på få minutter. Sætter du dog låsebolte på din bil, så vil de ikke kunne afmontere dem uden at skulle bøvle utrolig længe. Hvilket den slags folk sjældent har lyst til. Med den rigtige nøgle er de nemme at tage af, til de tidspunkter hvor du skal skifte hjul eller have den på værksted. 

Hvordan virker låsebolte

Låsebolte til bilen virker ved at du på hver hjul sætter en enkelt bolt på. Denne har en helt anden top med et specielt mønster. Det kan være en mærkelig firkant eller masser af små takker. Det der er vigtigt ved den er at du ikke kan sætte en almindelig top på den og skrue den af. Det vil sige at hver af dine fælge sidder med minimum en bolt som tyveknægten ikke kan tage af. 

Kan de ikke bare købe samme sæt ?

Man kan hurtig formode at tyveknægte kan købe samme låsebolte sæt og så stadig nemt afmontere det. Det er dog ikke så nemt. Der findes nemlig et stort antal forskellige sæt, så skal du have nemt ved det kræver det at du køber alle og alle nøglerne. Afvigelsen gør at du ikke kan bruge en nøgle fra et sæt til det næste. Dermed er din fælge så sikre som det kan lade sig gøre. Du kan købe dit sæt på artcars.dk