Det er ikke en rar følelse, man har, når man har brugt mange timer på at skrive en god guide, artikel eller nyhed for så at finde ud af, at ingen læser den. Hvis din hjemmeside ikke er i toppen af søgeresultaterne, så får du virkelig ikke meget trafik til din hjemmeside. Det er nok det, du oplever. Der er dog forskellige måder, hvorpå du kan få flere besøgende til din hjemmeside, hvor dit gode indhold er. Vi kommer ind på gratis og ikke gratis metoder i denne artikel.

Sociale medier

Når vi skriver sociale medier, så tænker du sikkert allerede på Facebook og Instagram. Disse er dog ikke de eneste, man kan anvende til at få flere besøgende. Der findes også Reddit, hvor man kan finde et fora med stærk relevans til dit emne. Her kan du smide et link op til din guide, artikel eller nyhed, og så kan din målgruppe læse indholdet og derefter diskutere det.

Det kan være, at du ikke får god respons første gang, fordi din profil er ny. Du kan prøve at opbygge karma (deres pointsystem) ved at deltage i diskussioner på Reddit. Du kan prøve at linke til din egen hjemmeside og en relevant artikel, når du kommenterer.

Skaf backlinks med linkbuilding

Det er som tidligere nævnt meget vigtigt at være i toppen, når folk søger på noget, der er relateret til dit indhold. For nye hjemmesider er det meget vanskeligt at nå til tops uden nogen former for linkbuilding. Derfor er det en meget god idé at du laver linkbuilding for at skaffe backlinks til din hjemmeside.

Du skal huske, at hvis du har en dansk hjemmeside, så skal det helst være linkbuilding fra danske sites. Disse er nemlig mere relevante end udenlandske. Der er selvfølgelig undtagelser, men generelt siger man, at danske sider skal have danske links.