Vi vil alle sammen være den bedste udgave af os selv. Men hvordan opnår vi det. Altså at være et bedre menneske. Det et meget dybt spørgsmål, men den rigtige vej findes kun ved at handle. Ellers ændrer tingene sig helt sikkert ikke. I dette indlæg kommer vi en på en række punkter, du skal tage stilling til, for at gøre din tilstedeværelse mere tilfredsstillende.

1.      Bær ikke nag

Oplever du eller bliver du behandlet forkert i en situation af en person, hjælper det ikke har bibeholde sin agt overfor denne. Tværtimod, går du med det inde i dig selv, bliver man kun mere spydig og utilpas. Tilgiv og kom videre. Eller i hvert fald kom videre. Dårlig energi – giver dårlig energi.

2.      Vær venlig

Når man tænker på et godt menneske – er venlig næsten altid det første der falder os ind. Det forståeligt. Venlighed består af mange ting, men primært empati og evnen til at hjælpe andre. Sidder du dette, er du godt på vej til at blive et bedre menneske. Snak pænt til andre. Som du selv vil snakkes til.

3.      Lyt tålmodigt

Det kan være så simpelt som at lytte. Det viser overfor modparten, at man er interesseret og det ikke går forbi ørene. Men du behøver ikke altid at melde tilbage. Man er der for modparten, og det ikke altid noget vi gør. Men det simpelt og ofte nødvendigt.

4.      Døm ikke

Man skal ikke skue hunden på hårene. Er du fordømmende af natur, skal du måske tænke på at vende dig af med denne grimme tankegang. Alle er forskellige, ingen er perfekte og man er sin egen person.

Alle disse ting kan man diskutere på diverse life coach forum, og få gode råd fra professionelle eller andre der sider med ideen om, hvordan det er at være et godt menneske. Få redskaber eller råd. At du aktivt gør noget og tænker på at være et bedre menneske, er den helt rigtige vej.