Ja som overskriften siger, så er jeg i godt humør, jeg har jo et fantastisk liv, og nårhh ja, er lige hjemkommet fra endnu en god træning.. Ved godt at træningen gør at mit humør forbedres, og det bedste er at Herren også har påpeget denne gode side af træningen, ud over selvfølgelig alt det åbenlyse, at jeg taber mig, og min krop strammes op.. Jeg ønsker jo bare at Hans ejendom skal se pæn og ordentlig ud, og indrømmer blankt at jeg har ladet stå til, men det er slut nu.

Nå den stakkel er stadig syg, men arbejder dog hjemmefra i dag, så jeg skal bare være lidt usynlig, hvad der er okay for mig, kan sagtens beskæftige mig selv.. Jeg hækler, og jeg elsker det.. Min nye afhængighed efter jeg stoppede med at ryge, og nok en del sundere.. gg

Nå, for lige at komme med endnu en mening her.. gg.. Læste en lille debat, ang. ordet søde, om hvordan vi tog det når vi blev tiltalt af en Herre fx. på skrift, i de første breve, med ordet søde.. Jeg kan ikke udtale mig for andre, og jeg er heldigvis ikke selv single, men jeg har været det, og ja jeg er også blevet tiltalt med ordet søde.. lool Og ja indrømmer, jeg er en hård kvinde, hvis det er det ordforråd en Herre bruger,, så er han langt fra min type, men endnu en god måde at sortere fra på, det er direkte turn off for mig.. Kan være andre har det anderledes, meen mon ikke der er andre der har det som mig.. ss

Kan i have en fantastisk dag derude..

Del dette:

 

 

 

Like this:

Like Loader…

 

Skriv en kommentar

Posted in: Alt og intet, Slavindeskriblerier.

Tagged: Debat, hækling, Herre, humor, søde, single, syg, tabe sig, Træning, turn off

Glemsel..!!

 

 

 

Like this:

Like Loader…

 

Skriv en kommentar

Posted in: Slavindeskriblerier.

Tagged: forum, Herre, kæreste, kvinder, liv, mening, støtte