Havde en ubehagelig oplevelse i går, der er mennesker jeg kender og holder meget af i mit liv, og som jeg mente jeg kunne dele med, samt stole på, har desværre måtte revurdere dette.. Først var jeg ked, så sur, det er jeg ikke mere, jeg har kun tankerne, døm mig, når du har gået en mil i mine sko, samt, jeg under dig din uskyldighed og uvidenhed, gid det var mig forundt..

Ja ingen hemmelighed, jeg har “levet” livet.. Kan man kalde det, det.. Jeg kalder det for det meste, at overleve livet.. Jeg har i årenes løb, ofte tænkt på, om jeg skulle nedskrive det, dele det, udgive det.. Men så tænker jeg for det meste om igen, via min egen uddannelse, har jeg oplevet historier, der er så meget mere, skæbner, hvor jeg kun kan tage hatten af for viljen til at vågne endnu en dag. Og lige der, bliver min egen historie rent vand ved siden af.. Jeg ser ikke mit liv som hverken bedre, eller dårligere end andres, det er nu bare engang, hvad det nu er, og ja min rygsæk er fyldt med oplevelser, fordi jeg efter endt sygdom i en tidlig alder, valgte at hver dag skulle leves fuldt ud, og ja jeg har måske nået mere end gennemsnittet, heldigvis både af det gode og fantastiske, og også af de absolut forfærdelige ting.. Men ens for dem alle er, at de tilsammen har gjort mig til den person jeg er i dag.. Og ærligt, den person, er jeg rigtigt godt tilfreds med..

Så jeg siger pyt, pyt med at enkelte er for indsnævrede til at acceptere, at det er sådan mit liv har været, og jeg siger bare.. Godt jeg aldrig har delt ret meget af min historie med dem, for så ville de da for alvor mene, at jeg var en løgner.. Og jeg siger heldigvis, at jeg idag er nået så langt med mig selv, at jeg ikke har behov for at retfærdiggøre mig selv, jeg er faktisk ligeglad, jeg og kun jeg, ingen andre, kender min fulde historie.. Og rent faktisk, så tror jeg kun det er godt.. Men måske en dag, kun måske, får jeg skrevet historien.. Indtil da, så er den min, og i små glimt, deler jeg ud af den, om du tror mig eller ej, er ligegyldigt, så tag det dog som en god historie, smil og verden smiler til dig…

Jeg smiler, og siger pyt pyt..

Del dette:

 

 

 

Like this:

Like Loader…

 

Skriv en kommentar

Posted in: Uncategorized

Tagged: bog, dele, historie, kvinde, løgn, oplevelser, pyt, sandhed