Published januar 3, 2011 by rainsliv

Dette er min blog.

Startet for at kunne dele, leve og nyde at skrive om de små og store ting der sker i mit liv.

Både som slavinde, som kvinde og som mor..

Nogen vil måske blive stødt, nogen forundret, nogen forvirrede, nogen lystne.. Her er ingen censur, og indgang er derfor på eget ansvar.. *SS*

Om du kære læser fatter hat, nikker genkendende, eller flår håret ud af hovedet på dig selv i bare irritation over mine små skriblerier, jaa det står lidt for egen regning, men du er til enhver tid yderst velkommen til at kommentere på det skrevne ord.

God fornøjelse..

Del dette:

 

Like this:

Like Loader…

 

Skriv en kommentar

Posted in: Uncategorized

En lidt for kæk slavinde..!!

Published marts 30, 2015 by rainsliv

Vi er i SMil, som så ofte, står Herren i bog cafeen, og i mens, er jeg lidt social, hygger og sludre men ellers stille og rolig (host)… Jeg tror nu ikke ret mange kender mig for at være den stille type, ej heller, en slavinde der bare sidder stille og fro, mens hun ser yndig ud.. Niks, der er ofte knald på, hvad der ofte er skyld i at jeg handler før jeg tænker og ikke omvendt, ligeså denne aften.. suuk.. igen…

Herren er ved at lukke butikken, og snakker over til os der sidder og sludre, og ja Han er jo lidt på afstand, og da det er noget sjovt Han siger , får jeg da lige rækket tunge ad Ham, ved jo egentlig godt, at den slags straffes, men nogle gange går den jo alligevel, og troede dumt nok, at dette var en af de dage, Herren havde jo ikke taget legetøjet med.. hæhæ..

Meeen, suk, hvor er jeg altså bare god til at fejl beregne, Herren var lige smart i en fart. købte et par klemmer, og kom over og satte dem i min tunge, så mens der sad folk, nye som gamle, egentlig værst med de nye.. ss. Måtte jeg sidde der, med tungen ude, lettere savlende, og værst af alt, jeg kunne intet sige, hvad det åbenbart var ret sjovt for resten af de forsamlede.. gg Men tjaa. forstår dem nu godt, vist en sjældenhed at høre mig så tavs.. gg

Del dette:

 

 

 

Like this:

Like Loader…

 

Skriv en kommentar

Posted in: Slavindeskriblerier.

Tagged: bog cafe, gamle, Herre, klemmer, nye, række tunge, smil, social, tie, tunge