Det er bestemt ikke alle planter man ønsker, at have i sin have. Der er faktisk forholdsvis mange planter, som i hvert fald de fleste mennesker, ikke ønsker at have i deres haver.

Men det er heldigvis ikke den type planter som det her handler om. Her skal du nemlig læse om 5 planter som du vil elske at have i din have og som vil glæde dig på mange måder.

Blomstrende kirsebærtræer

Hvad er smukkere end et stort træ fyldt med fine lyserøde blomster? Ikke meget vel? Det er lige præcis det du får, når du planter blomstrende kirsebærtræer. De fine japanske kirsebærtræer laver ikke bare lækre kirsebær, de er også utrolig smukke og fine at have i sin have.

De vil derfor glæde dig med både lækre bær og sit yderst smukke udseende. Er det din helt store drøm at plante et skønt træ i din have? Så kan du vælge at låne pengene til at købe træet for. Lån billigt penge og din drøm om et fint træ i haven kan gå i opfyldelse. 

Jordbær 

Også jordbærplanter er en dejlig plante, at have i sin have. Inden de danner små røde jordbær så har de fine hvide blomster. Det gør ligesom kirsebærtræet, at den både ser fin ud og giver dejlige søde bær, som du kan spise. Du kan derfor også nyde denne plante på flere forskellige måder henover sæsonen.

Krydderurter

Krydderurter er selvfølgelig ikke betegnet som en enkelt plante og du skal kun vælge de krydderurter, som du holder af. Men når du til gengæld har plantet dem, så holder de også hele sæsonen igennem. Du vil derfor kunne nyde godt af den igennem mange måneder.

Hvis du altså tager dig kærligt af dem igennem sommeren. Der findes ufatteligt mange krydderurter og det er kun dig der bestemmer hvilke du vil have og også hvor mange du ønsker at plante.

Frugttræer

Langt de fleste mennesker er vilde med sød og moden frugt og hvad er mere lækkert end at gå ud og plukke det fra sin egen have. Har du det lige sådan? Så vil du helt sikkert også elske at have forskellige frugttræer stående omkring på din grund. De vil give dig mange søde og dejlige frugter, som du enten kan spise direkte fra træet eller bruge i din madlavning. 

Smukke tulipaner

Tulipaner er en meget elsket plante herhjemme i Danmark og så er den virkelige nem at passe og pleje. Derfor er der rigtig mange mennesker der er glade for, at have tulipaner i deres haver. Dette gælder derfor højst sandsynligt også dig. Tulipaner kommer igen og igen år efter år og kræver nærmest ingen pasning.