Trænger dine negle til en opfriskning? Mange af os går rundt med bare negle, eller endnu værre, med afskallet neglelak. Det er bestemt ikke noget, der gør looket mere friskt.

Måske forbinder du farvede negle med yngre piger, men sådan er det bestemt ikke i 2021. Det er trendy at farve sine negle – også som voksen. Sjove farver og interessante mønstre er med til at gøre looket fuldendt.

Der findes mange forskellige måder, at lakere neglene på, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alle teknikkerne. Her får du en introduktion til, hvordan du kan lave flotte negle derhjemme.

Det rette udstyr

Mange vælger at gå til en professionel i en salon, når de skal have lavet negle. Det er dog mere end muligt at lave en salon derhjemme, der er mindst lige så god. Det kræver selvfølgelig en smule udstyr, hvis man skal kunne lave negle, der ser professionelle ud.

Det er en god ide at starte med en god base. Dette indebærer eksempelvis neglefile, neglesakse og andre små værktøjer. Disse kan findes hos Indigo. Indigo produkter er professionelle og kan bruges til at lave flotte negle derhjemme.

Til nogle typer neglelak kræver det også en lampe, som gør at lakken stivner. Dette er med til at gøre oplevelsen mere professionel.

Find den teknik der passer til dig

Som sagt findes der mange forskellige slags teknikker, som giver forskellige resultater. Nogle finder en teknik, som de bedst kan lide, og andre varierer mellem teknikkerne.

Der findes eksempelvis gelpolish og akrylgel, som er kan findes iblandt Indigo produkter. Denne type lak giver en smuk afsluttende effekt, som ser flot ud på neglene.

Indigo produkter indebærer også helt almindelig neglelak, som de fleste af os kender. Det er den simple måde at lave sine negle på, men det fungerer og ser godt ud.

Trendy nail art

Sjove og unikke negle er moderne, og det gælder både farver og mønstre. Det kan være en udfordring at lære, hvordan man laver flot nail art. Men når man har mestret teknikken, kan ens neglelak nå en helt nyt niveau af professionalitet.

Nail art kan bestå af prikker, striber eller sjove teknikker med brug af svampe. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til nail art.

Trenden lige nu er meget fri, hvilket betyder, at det er muligt at prøve forskellige mønstre af.

Hjemmespa med Indigo

Indigo produkter indebærer mere end blot negleudstyr. Der er også forskellige produkter, som kan være med til at skabe et hjemmespa.

Negleolie kan give en masse fugt til neglebåndene og være med til at holde hænder og negle sunde. Der findes selvfølgelig også håndcremer med forskellige dufte, som fugter hænderne.

Til kroppen findes der olier og forskellige fugtgivende cremer. En lækker lotion holder huden blød og elastisk. Derudover er det en perfekt måde at forkæle sig selv lidt i hverdagen.

Kroppen kan også få en god scrub, som fjerner døde hudceller og holder huden blød. Der findes mange Indigo produkter, som kan være med til at tilføre hverdagen lidt mere luksus.