Når du skal købe nye bøger, men også når du er på jagt efter for længst udgåede titler fra forlagene eller antikvariske bøger. Og hvor er så ”her”, det er selvfølgelig hos Danmarks første internetbaserede antikvariat www.bogbasen.dk. Vi har i mere end 18 år haft brugte bøger til salg og heraf har mange været antikvariske bøger. Mange er blevet solgt, men mange er også kommet til, så her vil du sandsynligvis finde den bog du søger, uanset om det drejer sig om 12 tonet musik,  erotik eller noget helt tredje.

Men vi er mere end blot et antikvariat og boghandel –

Bogbasen er trendsætter, vi læser marked, hvad sker der, rund omkring i Verden? I USA er den store dille, kald det en trend, at kommer du på besøg, vil du se i mange hjem, at der tilfældigt ligger en kunst, helst ældre eller en også antik kogebog sådan tilfældig ligge og flyde på et bord. Helst en kæmpe klods af en bog, så du ikke kan undgå at bemærke den!

I det samme hjem vil du ofte samtidig bemærke, at de har eller er i gang med at opbygge et privat bibliotek med skønne antikvariske iblandet nyere udgaver af tidens bestsellers.  

Er denne udvikling så kommet til Danmark?

Det er den. Hvis du følger vores auktionshuse, vil du se, at gode reoltyper bliver solgt til stigende priser. Trenden har også slået rod de  danske hjem, mange steder. Specielt mærker vi det i salget af ældre kunst og kogebøger, men også filosofi.

Ligeledes er flere yngre bogsamlere kommet til, der samler på første udgave, gerne hvor det er gode bogbindere der har stået for indbindingen af bogen. Andre samler på bøger med dedikationer af bogens forfatter, andre igen bøger med ex-librix.

Men lad mig understrege, her er bøger for en hver smag, både de sprit nye og genbrugsbøger og antikvariske bøger, bare gå på jagt på www.bogbasen.dk

Afslutningsvis skal det nævnes, at hos Bogbasen, er der ingen købetvang, køber du en bog, er det fint, du behøver ikke købeflere. De oplysninger du afgiver, er alene til brug til forsendelse.

Selvfølgelig følger vi Forbrugerombudsmandens vejledning om god nethandel.

God fornøjelse og læselyst.