Kigger du også langt efter kvinder med bambiøjne, der favnes af lange flotte øjenvipper? Det gør vi alle, men nu skal vi ikke kigge så langt efter selv at kunne få de flotte bambiøjne længere. Vippeserum er blevet et almindelig tilbehør i kosmetiktasken for mange, og det kan det også blive for dig. Læs med her, og lær mere om vippeserums mange fordele og utrolige effekt på dine øjenvipper. 

Hvad er vippeserum? 

Serummet indeholder ingredienser, der styrker og øger væksten af vipperne. Den kan også give dine vipper en kraftigere farve, som giver dine øjne et endnu stærkere look uden brug af mascara. Du vil efter nogle uger begynde at se flere vipper, som også er stærkere, end dem du havde i forvejen. Vipperne vil give dig mere markerede øjne og et mere intensivt look. 

Hvordan bruger jeg vippeserum? 

Når du køber produktet, kommer det som oftest som en mascara lignende hylster. Inde i hylsteret er der en lille pensel. Penslen bruger du til at dyppe i serummet i hylsteret, for så at påføre det helt inde ved dine øjenvippers fæste på øjenlåget. Det er din hud, hvor vipperne kommer ud, der skal bruge serummet til at danne nye og stærkere vipper. Du skal ikke putte det på dine nuværende vipper, da det ikke vil ændre dine vippers kontur, fordi de er færdigudviklet. 

Hvor finder jeg serum til mine vipper? 

Du kan finde produktet flere steder, og der er stor konkurrence. På https://nrkosmetik.dk/ finder du øjenvippeserum og mere info om produktet. Pas på med at købe fra udenlandske sider, hvor de sælger produkter til billige priser. Mange oplever svindel, fordi siderne er udenlandske og ikke dækkes af den danske eller europæiske lovgivning om blandt andet databehandleraftale. Du kan også risikere et produkt, der gør skade på din hud og i værste tilfælde dine øjne. 

Hvorfor skal jeg vælge øjenvippeserum i stedet for mascara? 

Det er helt op til dig selv, hvordan du bruger makeup eller andre produkter på din krop. Grunden til at flere og flere vælger at hjælpe kroppen med at danne et pænt look selv, er for det naturlige udseende, og fordi det giver en anden frihed. Hvis du skal i svømmehallen eller til et varmt land, kan mascara være besværligt at have med at gøre. Mascara løber, når det kommer i kontakt med vand, og ofte også hvis det er varmt i vejret. Det kan også være rart at vide, at hvis mascaraen vaskes af ved et uheld, så står man ikke tilbage med helt ”nøgne øjne”. 

Hvordan er det udviklet? 

Serummet er udviklet med ingredienser, der får dine vipper til at gro over nogle uger. Det er derfor ikke et mirakelprodukt, der giver en ukontrolleret vækst. Mange af produkterne, der er udviklet til at gro stærke vipper, indeholder ingredienser, der samtidig beroliger huden. Det er at foretrække, fordi det er øjnene, produktet skal være i tæt kontakt med. Læs ingredienslisten godt igennem, og sæt dig ind i, hvad du vælger til dine øjne.