Kykladerne er en øgruppe i det græske hav, som består af over 200 forskellige øer. Her er en masse at udforske, og hver ø har sin helt egen identitet og personlighed. Der venter dig altså potentielt set mange fantastiske oplevelser, når du måske tager på ferie, hvor du hopper rundt på nogle af de forskellige øer. På https://voya.dk/rejsemal/gr-tilbud/hotel/mykonos-naxos-santorini-graekenland/ kan du finde en 10-dages tur, hvor du netop er på ø-hop på udvalgte øer. Der venter dig store oplevelser, og øerne er meget forskellige, så ikke to øer er ens, og dine oplevelser bliver derfor utroligt alsidige.

Hvorfor tage til de græske øer?

Det kan være, at du lige nu sidder og tænker, hvorfor du egentlig skal vælge de græske øer. Sker der noget ude på dem? Kommer du ikke til at kede dig? Hvad skal du lave? Men frygt ej! Det er oplevelser for livet, der venter dig. Oplever, du ikke får andre steder.

Det, øerne helt særligt kan er, at du får den ægte fornemmelse af det lokale liv. På øerne er der typisk ikke så turistet, og der er derfor heller ikke lige så hektisk en følelse. Her vil du generelt ikke opleve, at den ene restaurant efter den anden forsøger at lokke dig ind for at tjene penge. Det er langt mere afslappet, og du vil føle dig på langt mere lige fod med de lokale – og det er en helt særlig fornemmelse.

Og du kommer bestemt ikke til at kede dig. På øerne har grækerne mange steder bygget byerne op ad bjergsider, og her er der mange spændende gader med små butikker at udforske.

Er der noget at se på øerne?

Det er der helt bestemt. På de fleste øer er der de lækreste badestrande, hvilket derfor er den oplagte mulighed, hvis du er vild med at bade. Det krystalklare blå vand lokker, og på mange øer er der mange mindre strande, så du faktisk også kan tage til en strand, hvor du kan være lidt for dig selv. Her er også meget lidt travlt, og derfor vil du føle dig i pagt med naturen.

Mange steder er det også muligt at tage på vandreture rundt på øen, hvor der er utroligt flotte naturoplevelser i vente. Her kan du finde betagende vandfald, frodige olivenlunde og andre skønne naturoplevelser.

Sejl rundt til andre øer

Du har også mulighed for at købe en dagstur med en båd, hvor du bliver sejlet rundt til forskellige steder. Det er en skøn måde at få set noget forskelligt, og så får du også selve sejlturen med. Her vil I typisk lægge til et sted, hvor vandet er allermest lækkert, og så har I mulighed for at hoppe i fra båden. Det er en fantastisk mulighed, og det kan noget helt særligt, når man ligger og træder vande midt ude i det klareste blå vand, hvor I kan snorkle efter fisk eller bare nyde følelsen af det varme vand og ferie.