Ja det er jo sådan jeg må se på det, men der er altså bare ting, jeg ikke kan se det humoristiske i, det kan være sig, fordi det er fordi jeg skal tolke det sagte, at det er indforstået og i den dur, og lige de ting er jeg ikke god til, den værste form, er den “humor” der er når flere kvinder er samlet, det være sig irl, eller i fora. Humor som i mine øjne er til for at nedgøre, og latterlig gøre manden, kærresten osv.

Den anden dag, var der på et forum (ikke BDSm forum), en kvinde der viste en seddel hun havde skrevet til sin mand, i store træk gik det ud på at hvis han tog opvask, støvsugede, skiftede sengetøj osv. fik han bøf og blowjob i dag, ja det er jo d. 14 marts. og nogle holde den tradition i hævd.

Men her kom så min manglede humor op til overfladen, jeg læser alle de her kvinder skrive at det da er konge humor, ja selv manden den var skrevet til, havde grinet af det. En enkelt mand havde formastet sig til at skrive, om disse kvinder ville synes det var sjovt, hvis manden diskede op med sådan en sedel, hvis hun skulle have blomster, og her er det så, at jeg finder ud af, at sådan humor kun gælder den ene vej, det er knap så sjovt når den er vendt om..

 

I det store hele, havde jeg bare ingen humor, skrev en pæn men spørgende bemærkning, om kvinder ikke bare kunne give, fordi manden fortjente det..

Måske er jeg bare dummere end andre folks børn, måske er jeg bare uden humoristisk sans, men jeg ser ikke det sjove i den slags, og inde i mit eget hoved, så jeg lige et scenarie, hvor det var mig der afleverede en seddel, hvorpå disse krav var nedskrevet.. Øj, kan godt være Herren ikke går ind for straf, men lige der, tror jeg at selv Han ville miste sin gode humor..

Del dette: