Er du rigtig ked af størrelsen af dit mandlige kønsorgan? Så skal du måske have en forlængelse af penis.

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man gerne vil have en forlængelse af sin penis. Det kan du læse mere om lige her samt få nogle gode råd til hvad du skal gøre, hvis du sidder med en følelse af at din penis er for lille og gerne vil have den større.

Dårlig selvtillid

Ret mange mænd har faktisk dårlig selvtillid over at deres kønsorgan er for lille. De synes selv at den bør være en del større og måske har de endda oplevet at få nogle klager fra de kvinder de har datet.

Når man har sådan en følelse så kan man hurtigt gå hen og få rigtig dårlig selvtillid. Og den dårlige selvtillid kan både sætte sig på humøret, så man går hen og bliver deprimeret af det. Men den kan faktisk også påvirke hvordan man som mand handler i sengen.

Hvis man hele tiden har en fornemmelse af, at man ikke kan gøre sin partner tilfreds under sex, så er der ikke noget at sige til, hvis man begynder at klare det dårligt i sengen. Og på den måde bliver det til en ond ring, der kører igen.

Man kan godt føle sig tåbelig for at få med en sådan følelse, men det bør man skam slet ikke have! Som sagt er der mange der har det sådan og heldigvis kan man i dag gøre noget ved det.

Snak det igennem med partneren

Før du går i gang med at kontakte en læge, så kan det være en rigtig god ide lige at tale det igennem med din partner. Hvis du er i et parforhold, så er det jo trods alt ikke kun dig men også din partner, som kommer til at opleve forskellen.

Fortæl dem hvordan du har det med dit selv og dit kønsorgan. Fortæl at du har overvejet at få en forlængelse af penis og lyt til, hvad det er de har at sige.

Husk dog på at det i sidste ende er dit valg. Hvis din partner elsker dig højt, så vil de sikkert acceptere dig uanset hvilken størrelse penis du går rundt med. I sidste ende er det helt op til dig at bestemme, om du gerne vil have ændret størrelsen på dit kønsorgan.

Snak med en læge

Næste skridt er at tage en god og lang samtale med din læge.

Hav gerne læst en del om muligheden for at forlænge din penis hjemmefra. På den måde kan du være forberedt på at stille nogle uddybende spørgsmål og din tid med lægen er derfor meget bedre brugt.

Vær ikke bange for at stille alle de spørgsmål du må have. Husk på at der ingen dumme spørgsmål er og lægen netop er der for at hjælpe dig med at finde ud af, om denne mulighed virkelig er noget for dig.

Snak med andre, der har fået det gjort

Hvis du har mulighed for det, så er det en rigtig god ide at snakke med andre, som har fået deres penis forlænget.

Måske er du heldig at der er en i din omgangskreds som har fået det ordnet. I så fald er han oplagt at spørge om råds ved.

Ellers kan du altid tage en tur på nettet og spørge ad på nogle forskellige forums.

Når man spørger andre ad, som har fået det ordnet, så kan du bedre få et indtryk af præcis hvad det er, som du siger ja til. Du kan bedre få en fornemmelse af, om folk faktisk er blevet glade for resultatet og om det har givet dem de, som de håbede på.